Amenințări în familia Pastramă: „Nu urla, că-ți trag una”

Share

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Brigitte și soțul ei, Florin Pastramă, formează unul dintre cele mai controversate cupluri din România. Cei doi s-au certat și s-au împăcat de atâtea ori, încât s-ar putea scrie o carte despre relația lor.

Cu toate acestea, se pare că Brigitte nu se înțelege foarte bine nici cu copiii săi. Recent, femeia de afaceri s-a plâns în legătură cu felul în care fiica sa, Sara, se poartă, adăugând că singurul vinovat pentru situația aceasta este tatăl ei. Mai mult decât atât, Brigitte susține că fostul ei partener încearcă să o întoarcă pe Sara împotriva ei și chiar reușește acest lucru destul de des.

După ce Sara a scris „demon” pe mobila care era în camera sa, Brigitte s-a supărat foarte rău și a făcut o adevărată criză de nervi. „O să trebuiască s-o ia taică-su s-o educe, pentru că eu nu mă descurc cu ea. O s-o ia el, dacă eu nu m-am descurcat, poate el se va descurca mai bine. Nu urla, că-ți trag una! (…) Te întoarce pe tine împotriva mea, dar las’ că te duci la el”, a spus fosta soție a lui Ilie Năstase, extrem de nervoasă, conform cancan.ro.

Mai mult decât atât, Florin Pastramă a încercat să calmeze spiritele, dar, văzând că nu poate ajunge la un numitor comun, și-a ieșit și el din minți. „Cum vorbești cu maică-ta? Nu ți-e rușine așa un pic de ea? Nu mai ridica tonul la maică-ta!”, a spus soțul lui Brigitte.

Toamna trecută, Brigitte declara că fostul ei partener, Ovidiu Torj, o influențează în mod negativ pe Sara care, de fiecare dată când vine de la el, se ceartă cu ea…

„De câte ori se vede cu taică-su, vine acasă schimbată. Îi trebuie vreo trei-patru ani să își revină. Nu ştiu ce îi spune el despre mine, dar vine schimbată. Eu nu merit asta. Am luat-o peste tot cu mine. Am luat-o cu mine chiar și când nu trebuia, și acum fuge de mine. La fel ca Robi”, a mărturisit fosta soție a lui Ilie Năstase în cadrul propriei emisiuni TV.

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news