HomeStiri A amestecat zeamă de lămâie cu sare și le-a băut, iar efectele au fost miraculoase și imediate!

A amestecat zeamă de lămâie cu sare și le-a băut, iar efectele au fost miraculoase și imediate!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,9K views 1 minute timp de citit

Migrenele pot fi alungate cu un remediu banal și foarte practic, scrie „7sur7.be”, care afirmă că durerile de cap pot fi combătute fără să apelăm la medicamente precum aspirina, ore de odihnă sau draperiile trase.

Soluția? Un amestec miraculos din doar trei ingrediente simple: apă, sare și zeamă de lămâie.

Această rețetă „minune” a fost publicată pe site-ul TerraFemina, conform căreia o migrenă este cauzata de către deshidratare și dezechilibrul din punct de vedere al sărurilor minerale care se regăsesc în organismul nostru. Pentru a ne asigura că acest echilibru este îndeplinit, este nevoie de o mică cantitate de sare (de calitate) cum este sarea Himalaya (de culoare roz), ce are un conținut de peste 80 de minerale.

După sugestiile oferite de Top Health News, rețeta este una pe cât de simplă, pe atât de practică: amestecați într-un pahar zeama unei lămâi cu două lingurițe de sare de Himalaya și apă. Dacă veți consuma la scurt timp acest amestec, conținutul electroliților din organism se va reechilibra, astfel întărindu-se și sistemul vostru imunitar.

Chiar dacă o amprentă științifică nu a fost pusă încă asupra acestui remediu casnic, foarte multe persoane au confirmat deja că acesta are un efect pozitiv și reușește să combată migrenele, încheie „7sur7.be”…
Cu siguranță merită încercat!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed