Home Stiri Amna face dezvăluiri despre noua relație: „Lucrurile încep să se termine”

Amna face dezvăluiri despre noua relație: „Lucrurile încep să se termine”

autor Mirela
351 views 3 minute timp de citit
  • Amna este o femeie singură de ceva timp, după ce a divortat de tatăl fiului său.
  • Aceasta nu exclude o nouă relație, însă este foarte pretențioasă.
  • De curând, a spus ce nu ar accepta niciodată de la un bărbat.

Amna a trecut printr-un divorț în urmă cu ceva timp și care a schimbat-o foarte mult. Aceasta a învățat lecții prețioase și a învățat, în primul rând, să se pună pe primul loc.

Așadar, de curând, artista a spus ce nu ar accepta niciodată de la un bărbat și a dat și câteva exemple, pentru a se înțelege foarte bine la ce vrea să se refere.

Ce spune Amna despre noua relație?

„Păi, un om care să înțeleagă ceea ce fac eu, fără să fie frustrat. Fără să se simtă complexat, să fie suficient de puternic încât să înțeleagă faptul că trebuie să respecte meseria mea așa cum eu i-o respect pe-a lui. Să fie vorba de foarte multă încredere, de maturitate și de inteligență emoțională.

Lucrurile încep să se termine la cariera mea. Deci, vorbesc serios. La modul că nimeni nu se bagă, decât oamenii din echipa mea… Sunt oameni cu care eu lucrez de atâția ani, iar relația e relație.

Să nu fie problema cu banii. Plătești tu, plătesc eu, adică ce-i asta?! Când vezi că se uită ăla lung așa, așteaptă cumva sau își numără banii sau se gândește cât costă porția de paste… Am trecut de nivelul ăla și nici nu-mi mai doresc să fiu acolo. Și dacă eu, ca femeie, am reușit asta, nu văd cum aș putea să accept un bărbat care se întoarce pe toate părțile când vine vorba de o masă. Sau de o pungă de semințe, dau un exemplu. Nu, exclus, frate”, a spus aceasta pentru cei de la cancan.ro.

Artista spune că a fost nevoită să divorțeze

„La un moment dat, un doctor pe bază de plante mi-a spus, «cineva te supără foarte tare, iar tu vei pleca din energie, pentru că ori mori, ori pleci. Atât de mult te consumă ce se întâmplă». Mi-am dat seama că, dacă nu se mișcă sacul, îl mișc eu. Și am luat acea decizie.

Nu mai eram respectată. (…) Acum, când mă uit înapoi, aia nu e iubire. Au fost mai multe lucruri. Cel mai mult m-a durut lipsa de apreciere. Am îndurat foarte mult”, a spus artista în cadrul emisiunii prezentate de Cătălin Măruță.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies