Home Stiri Amna susține că a trebuit să divorțeze, pentru a nu-și pierde viața: „Ori mori, ori pleci”

Amna susține că a trebuit să divorțeze, pentru a nu-și pierde viața: „Ori mori, ori pleci”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 322 views 2 minute timp de citit
  • Amna a divorțat de soțul ei după 12 ani de relație.
  • Separarea lor a avut loc în urmă cu trei ani.
  • Aceștia au fost căsătoriți nouă ani.

Amna a decis să divorțeze de soțul ei, după nouă ani de căsnicie și 12 de relație. Cei doi au împreună un copil, iar, conform spuselor sale, aceasta a trebuit neapărat să divorțeze.

Artista este o fire extrem de discretă, mai ales când vine vorba de viața ei personală, însă, cu toate acestea, de data aceasta, a decis să facă anumite declarații despre cele întâmplate.

Amna a spus care a fost motivul pentru care a divorțat

„A fost un moment decisiv, un declic care a avut loc la o discuție de-a noastră. Din momentul ăla, nu am mai putut să mă ridic din pat câteva zile. Am fost la toți doctorii posibili și imposibili.

La un moment dat, un doctor pe bază de plante mi-a spus, «cineva te supără foarte tare, iar tu vei pleca din energie, pentru că ori mori, ori pleci. Atât de mult te consumă ce se întâmplă». Mi-am dat seama că, dacă nu se mișcă sacul, îl mișc eu. Și am luat acea decizie.

Nu mai eram respectată. (…) Acum, când mă uit înapoi, aia nu e iubire. Au fost mai multe lucruri. Cel mai mult m-a durut lipsa de apreciere. Am îndurat foarte mult.

Pe David, când l-am înscris la grădiniță, era extrem de violent. El nu se putea exprima și avea niște nemulțumiri”, a spus artista în cadrul emisiunii prezentate de Cătălin Măruță.

Artista susține că a existat iubire între ea și soțul ei

„Eu știu că noi ne-am iubit foarte mult, indiferent de ce ar crede oamenii. Era o iubire imposibilă, am trecut peste foarte multe obstacole. Eu îi port lui un respect foarte mare, pentru că eu știu ce a făcut el pentru noi, pentru mine, pentru copil, pentru familie și ce am făcut noi pentru noi.

Cred că ne-am distrus relația din lipsa de comunicare și a experienței în relații. Pe viitor, nu mai vreau să amestec partea profesională cu cea personală.

Relația cu fostul meu soț a fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea, pentru că îl avem pe David, am creat atâtea amintiri împreună. Mă gândesc la el cu drag, îi vreau tot binele din lume, vreau să fie fericit, îmi pare rău că nu am reușit să vorbim, să ne înțelegem ca oamenii”, a spus aceasta în cadrul emisiunii online prezentate de Roxana Nemeș.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies