Home Stiri Amna trece prin momente cumplite: „Sub un tratament de 7 luni de zile”

Amna trece prin momente cumplite: „Sub un tratament de 7 luni de zile”

autor Mirela
215 views 2 minute timp de citit
  • Amna are un fiu pe nume David, din fosta căsnicie, care locuiește cu ea.
  • În timp, fiul ei a început să răcească din ce în ce mai des, însă mereu ajungea în spital, pentru a i se face perfuzii.
  • Deoarece rezultatele analizelor făcute în țara noastră nu au dat rezultate, Amna a decis să meargă cu el la o clinică din Turcia.

Amna a trecut prin mai multe momente dificile cu fiul ei, deoarece acesta răcea extrem de des și mereu era nevoie de perfuzii, pentru ca acesta să se repună pe picioare. După ce a încercat fel de fel de analize la mai mulți medici din România, Amna a decis să meargă în Turcia.

Acolo, fiul ei a fost supus mai multor investigații și, în cele din urmă, artista a aflat care este boala de care fiul ei suferă, dar și de ce mereu era nevoie de perfuzii, pentru ca acesta să își revină.

Ce spune Amna despre problemele de sănătate ale fiului ei?

„David este puterea mea, este cel mai bun prieten al meu. Ne-am întors din Turcia. L-m descoperit cu astm pe bază de alergii care nu ne dădea pace și nu înțelegeam ce se întâmplă. Am făcut niște investigații și în țară de-a lungul anilor. Răcea foarte puternic și nu înțelegeam de ce…

I s-a activat acest astm pe bază de alergii, dar era alergic la ciocolată. Dimineața mânca cereale cu ciocolata, mânca foarte des ciocolată. Acum suntem sub un tratament de șapte luni de zile, vom merge la control și vom fi bine cu siguranță”, a susținut aceasta, în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță.

Artista a fost nevoită să divorțeze de urgență

Deși lucrurile păreau să meargă foarte bine între artistă și fostul soț, cu toate acestea, situația dintre ei nu era una deloc roz, motiv pentru care problemele au îmbolnăvit-o pe cântăreață. După ce a decis să meargă la un specialist, acesta a sfătuit-o să divorțeze, pentru că, în consecință, risca să își piardă viața.

Mai mult decât atât, aceasta a adăugat faptul că nu mai exista iubire între ei, iar ea a fost nevoită să accepte multe lucruri destul de neplăcute, dar care, în timp, au transformat-o într-o femeie extrem de puternică.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies