Amprentele te dau de gol! Însă iată cum!


10032
loading...

Conform unor studii de comportament, s-a dezvăluit faptul că amprentele noastre destăinuie caracteristicile personalității pe care o avem.

amprente

Astfel, există trei exemplare de amprente: buclate, curbilinii și concentrate, acestea din urmă fiind cunoscute și ca amprente circulare.

1. Amprentele buclate
Acest exemplar este printre cel mai des întâlnit în rândul europenilor.
Dacă amprentele tale sunt de acest tip, ești o persoană chibzuită, calculată, calmă, simpatizată de cei din jur și mereu dispusă să oferi o mână de ajutor, iar datorită acestor calități, lumea te apreciază mereu.
Amprentele buclate

Ești o persoană cu un simț dezvoltat al responsabilității și faci față ușor provocărilor.
Emoțiile tale sunt ușor de observat, iar acest lucru se datorează faptului că ești o persoană mărinimoasă. Caracterul tău este unul sangvin, lucru care ilustrează faptul că preferi munca mai puțin solicitantă, având înclinație mai mult spre activitățile care stimulează și solicită creativitatea.

2. Amprentele curbilinii
Ai un caracter credul și ești mereu plină de energie. Modul prin care pășești atunci când ieși în mulțime și mișcările tale denotă determinarea ta. Ai o fire ușor capricioasă și nu îți place să te supui ordinelor primite din partea altora.

Amprentele curbilinii
Autoritatea nu este pe placul tău și poți întâmpina mici probleme de adaptare la mediile noi. Lumea te apreciază pentru activitățile practice pe care le derulezi, însă de multe ori preferi ca acestea să fie făcute de către altcineva, chiar dacă ți-au fost destinate ție.
Din punct de vedere psihologic, temperamentul tău este unul coleric și ai o capacitate dezvoltată de a-i „citi” pe oameni.

3. Amprentele concentrare (circulare)

Citește și:  Jojo, portret superb de familie. Ce a dezvăluit actrița despre copiii săi

Amprentele concentrare

Ești o fire talentată, ușor de înțeles și care se adaptează foarte repede la medii noi. Ai abilitatea de a întreprinde mai multe lucruri deodată iar caracterul tău analitic este destul de unic.
Tinzi să îți ții bine ascunse emoțiile și trăirile interioare, fiind imprevizibilă în majoritatea cazurilor. Chiar dacă succesul tău este unul răsunător, tu mereu vei vrea mai mult…

Dacă analizăm situația din punct de vedere psihologic, temperamentul tău este unul destul de nepăsător, liniștit și calm. Șansele tale de a ocupa poziția unui jurnalist sau a unui avocat sunt destul de mari, fiind poziții care ți se potrivesc de minune.

loading...