Home Stiri Ana Baniciu a făcut anunțul mult așteptat despre nuntă

Ana Baniciu a făcut anunțul mult așteptat despre nuntă

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 249 views 2 minute timp de citit
  • Ana Baniciu se pregătește să își unească destinul cu cel al lui Edi.
  • Cererea în căsătorie a avut loc anul trecut.
  • Nunta lor a fost amânată din cauza pandemiei.

Ana Baniciu a fost cerută în căsătorie în urmă cu aproximativ un an și, acum, cei doi îndrăgostiți se pregătesc să ajungă în fața altarului. Aceștia ar fi trebuit să facă nunta mai devreme, însă pandemia le-a dat planurile peste cap.

Acum, Ana Baniciu a oferit câteva detalii despre marele eveniment care va avea loc. Cererea în căsătorie a avut loc peste hotare, în timp ce se aflau în vacanță, într-un cadru de poveste.

Ana Baniciu a spus când va avea loc nunta sa și a lui Edi

„Jucăm la nuntă, cel mai probabil, la anu’! Chiar am vorbit zilele astea și am zis că, cel mai probabil, va fi în septembrie, anul viitor. Ne pregătim de o nuntă cu sute de invitați. Nu sunt eu cu nunțile, cu evenimentele astea la care sunt conștientă că noi nu prea o să ne distrăm. Dacă stau să salut fiecare om în parte, s-a dus seara. Îmi doresc să ne distrăm și să cânte multă lume.

Nici nu știu dacă o să mi-o fac sau o să mi-o cumpăr direct. Vreau ceva simplu, nu vreau pompoane, paiete. Mi-ar plăcea foarte mult în teniși și în rochie de mireasă, dar ai noștri sunt mai pe vechi, așa”, a spus aceasta în cadrul „Duet cu Alexandra Ungureanu”.

Artista a primit avansuri din partea lui Smiley

„Mai sunt și căsătoriți unii dintre ei. Mă gândesc pe cine să zic… Dacă am telefonul, poate putem să vedem. Poate mi s-a și părut. Nu vrei să punem lumea pe jar? Sunt mulți. O să zic trei nume care sunt și prieteni de-ai mei.

Unul ar fi Niculae de la radio, dar a fost o caterincă. Pot să spun și Dorian Popa, pentru că acum și el e prietenul meu bun. Eu nu mă uit în stânga și în dreapta.

Al treilea… Smiley, pune-l și pe el atunci. Sunt cu inelul pe deget, pe cine mai interesează?!  (…) Asta cu «ți-au făcut avansuri» nu o înțeleg. M-au plăcut oamenii, au dat și ei un mesaj, atât”, a spus aceasta în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies