Home Stiri Ana Baniciu nu poate să rămână însărcinată. Care este motivul?

Ana Baniciu nu poate să rămână însărcinată. Care este motivul?

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 330 views 2 minute timp de citit
  • Ana Baniciu este o artistă foarte apreciată și face parte din trupa DJ Project. 
  • Aceasta a fost cerută de soție și, la un moment, a spus că vrea să aducă pe lume și un copil.
  • Cu toate acestea, Ana Baniciu nu poate rămâne gravidă acum și a spus și care este motivul.

Ana Baniciu este o artistă cunoscută datorită serialelor televizate în care a jucat. Ulterior, profitând de avalanșa de apreciere din partea fanilor, aceasta a urmat o carieră solo, ajungând, în prezent, să facă parte din una dintre cele mai apreciate trupe românești.

Aceasta o duce extrem de bine și pe plan sentimental și pe plan profesional, motiv pentru care este mai fericită ca niciodată. Cu toate acestea, deși a recunoscut că își dorește să devină mamă, artista a declarat că acest moment va mai trebui să aștepte, deoarece nu se poate întâmpla acum.

De ce nu poate Ana Baniciu să rămână însărcinată?

„Urmează să fiu și eu însărcinată, dar eu, când mă bag într-un proiect și de asemenea anvergură, sunt foarte serioasă. Le-am promis băieților o perioadă de timp că nu rămân.

Nu m-au pus să semnez, s-a pus discuția la prima discuție a noastră. Chiar a venit vorba despre asta și au zis «Te rugăm, dacă poți, că te-am găsit tot în momentul vieții tale când ești foarte liniștită și e foarte posibil să nu faci asta!» și am zis că nu, mai stăm un pic. Lui Edi îi convine că mai stăm un pic, îți dai seama, că nu se grăbea el acum să fie tătic tânăr”, a spus Ana Baniciu, conform viva.ro.

Cum s-au cunoscut artista și logodnicul ei?

Ana Baniciu a mărturisit că ea și logodnicul ei, Edi, s-au cunoscut prin intermediul unei prietene. Acesta o „vâna” de foarte mult și a reușit, alături de o vecină de-a sa, să pună la cale o întâlnire.

În cele din urmă, Ana a fost de acord să iasă împreună și, conform spuselor sale, acesta s-a comportat extrem de frumos cu ea, ceea ce a și impresionat-o.

Cum lucrurile au mers foarte bine, artista a mărturisit că, cel mai probabil, nunta va fi anul viitor, în septembrie. Artista vrea ca nunta să fie mare, cu sute de invitați, motiv pentru care așteaptă ca lucrurile să revină la normal din toate punctele de vedere.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies