Home Stiri Ana Baniciu și-a speriat fanii din mediul online: „Ce ți-ai făcut?”

Ana Baniciu și-a speriat fanii din mediul online: „Ce ți-ai făcut?”

autor Mirela
182 views 2 minute timp de citit
  • Ana Baniciu este o prezență extrem de apreciată în mediul online.
  • Artista este extrem de atentă la modul în care arată și pozele ei și aparițiile sale sunt mereu impecabile.
  • Cu toate acestea, fanii ei susțin că înfățișarea i s-a schimbat destul de mult.

Ana Baniciu este o prezență extrem de apreciată în mediul online. Aceasta ține mereu legătura cu fanii ei și, întotdeauna, pozele sale primesc mii de like-uri și stârnesc o mulțime de comentarii de apreciere.

Artista este extrem de atentă la modul în care arată și pozele ei și aparițiile sale sunt mereu impecabile. Cu toate acestea, fanii ei susțin că înfățișarea i s-a schimbat destul de mult, deoarece, după părerea lor, nu mai arată cum o făcea înainte.

Fanii sunt de părere că nu o mai recunosc pe artistă

La una dintre pozele pe care Ana Baniciu le-a postat în ultima vreme, fanii i-au lăsat mai multe comentarii și i-au atras atenția asupra acestui lucru. Mai mult decât atât, nu puține au fost la număr persoanele care susțin că înfățișarea artistei pare destul de schimbată.

„Nu mai semeni cu Ana Baniciu … devii un șablon mult prea comun”, „Ce ți-ai făcut? Te-ai urâțit de tot”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care aceasta le-a primit.

Ana Baniciu a fost cerută în căsătorie în urmă cu doar câteva luni, iar răspunsul ei a fost unul afirmativ. Așadar, pregătirile pentru marele eveniment sunt în toi, însă, așa cum ne-a obișnuit, Ana Baniciu este extrem de discretă.

De asemenea, Ana a spus că, cel puțin pentru moment, desi nunta urmează să aibă loc cel mai probabil anul viitor, aceasta nu va rămâne însărcinată în viitorul apropiat, deoarece responsabilitățile profesionale pe care le are o fac să mai aștepte acest moment.

Ana Baniciu nu va deveni mamă prea curând

„Urmează să fiu și eu însărcinată, dar eu, când mă bag într-un proiect și de asemenea anvergură, sunt foarte serioasă. Le-am promis băieților o perioadă de timp că nu rămân.

Nu m-au pus să semnez, s-a pus discuția la prima discuție a noastră. Chiar a venit vorba despre asta și au zis «Te rugăm, dacă poți, că te-am găsit tot în momentul vieții tale când ești foarte liniștită și e foarte posibil să nu faci asta!» și am zis că nu, mai stăm un pic. Lui Edi îi convine că mai stăm un pic, îți dai seama, că nu se grăbea el acum să fie tătic tânăr”, a spus Ana Baniciu, conform viva.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies