HomeStiri Mondene Ana Maria Gheorghe, mămică de fetiţă

Ana Maria Gheorghe, mămică de fetiţă

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 740 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/12/618x928_14194937161ec41bfd.jpg

 Prezentatoarea rubricii meteo de la Antena 1, proaspăta mămică Ana Maria Gheorghe, a adus pe lume, pe data de 22 decembrie, o fetiţă minunată, pe care şi-a dorit-o foarte mult.

618x928_14194937161ec41bfd

 

Naşterea a avut loc în Portugalia, locul unde şi-a petrecut cea mai mare parte din timpul sarcinii.

 

 

„Toate prietenele mele mi-au spus că nimic nu se compară cu momentul când îți vezi prima dată copilul. E complicat să descriu în cuvinte tot ce am simțit. Este ceva unic. Mi-am dorit foarte tare acest copil și mă bucur enorm că am adus pe lume o fetiță perfectă. E frumoasă și cuminte. Suntem foarte fericiți și ne simțim binecuvântați pentru că am primit cel mai frumos cadou de Crăciun. Eu mă simt foarte bine, sunt pregatită din tot sufletul pentru noul rol din viața mea, cel de mamă”, a declarat fericită şi  emoționată Ana Maria, la doar câteva ore după ce a născut.

În ceea ce priveşte alegerea numelui şi motivul pentru care a preferat să nu anunţe multă lume despre sarcina sa, aceasta a declarat, pentru un site:

„Unii n-au înțeles de ce am ținut secretul, dar sunt superstițioasă și am avut tot felul de experiențe în viață care mi-au demonstrat că e mai bine să țin pentru mine anumite lucruri. Acum poate să știe toată lumea că o să fiu mamă. O să am o fetiță pe care o să o cheme Maria Margarida. Îmi doresc să fie cea mai sănătoasă, bună și deșteaptă fetiță din lume și sper să semene cu tati atât fizic, cât și la temperament. Sper să aibă părul creț”.

La întrebarea dacă își va dori mai mulți copii, aceasta a recunoscut că iubeşte copiii şi vrea să aibă o familie foarte mare, lucru de admirat:

„Multă lume mă întreabă dacă e primul copil și mai urmează și alții. Eu îmi doresc să fie pitica sănătoasa și dacă vrea Dumnezeu, eu aș face muuuuulti.”

img

ana-1

ana-2

Sursa photo: spynews.ro; apropotv.ro; a1.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed