Home Stiri Ana Maria Pop, dezvăluiri mai puțin știute despre relația cu fiul lui Daniel Pavel

Ana Maria Pop, dezvăluiri mai puțin știute despre relația cu fiul lui Daniel Pavel

autor Mirela
159 views 2 minute timp de citit
  • Ana Maria Pop și Daniel Pavel formează un cuplu extrem de frumos și de discret.
  • Aceștia își țin povestea de iubire departe de ochii celor curioși.
  • Ana Maria Pop a spus cum se înțelege cu fiul lui Daniel Pavel și cu mama acestuia.

Ana Maria Pop și Daniel Pavel formează un cuplu extrem de frumos și de discret. Deși cei doi postează destul de multe fotografii împreună, aceștia își țin povestea de iubire departe de ochii celor curioși.

În cadrul unui interviu, Ana Maria Pop a spus cum se înțelege cu fiul lui Daniel Pavel și cu mama acestuia. Iubita prezentatorului are doar cuvinte de laudă la adresa adolescentului și îl apreciază pentru felul său de a fi.

Ana Maria Pop are o relație foarte frumoasă cu fiul și cu fosta parteneră a lui Daniel Pavel

Toți trei au dat dovadă de maturitate și se poartă exact ca niște adulți responsabili, care știu să gestioneze situațiile mai tensionate așa cum trebuie.

„Cea mai bună relație dintre lumile posibile aș spune. Pe undeva, Antoniu este un adolescent tipic din mediul internațional. Fluent în patru limbi, prinde din zbor expresii și sintagme din zonele de interes – limba aromână o simte deja după doar câteva săptămâni, dar își poate pierde rapid interesul pentru adulții care, oricum, nu știu nimic, nu pricep neam și sunt și băgăcioși. (zâmbește)

Dacă adulții ăștia sunt și profi acri, e clar! Și așa și e, cadrul școlar e din ce în ce mai îngust pentru mințile lor scormonitoare, digitale și futuriste și povestea e parcă și mai acută în Occident”, a spus aceasta pentru cei de la viva.ro.

Cei doi iubiți și-au făcut planurile pentru următoarele luni

Ana Maria Pop și Daniel Pavel se bucură din plin de relația pe care o au. Cei doi știu exact cum își vor petrece următoarele luni și, conform acesteia, lucrurile vor decurge exact ca până acum.

Cei doi îndrăgostiți vor mai avea câteva evenimente de onorat în această toamnă, vor mai pleca în scurte escapade, pentru a avea momente de respiro și, nu în ultimul rând, speră ca sărbătorile de iarnă să le petreacă alături de dragi, în familie.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies