Home Stiri Ana Morodan, câștig fabulos. Iată cât încasează lunar „Contesa digitală”!

Ana Morodan, câștig fabulos. Iată cât încasează lunar „Contesa digitală”!

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1k views 2 minute timp de citit

Ana Morodan, supranumită în mediul online drept „Contesa digitală”, a evitat până acum să discute pe tema sumei pe care o încasează lunar, dar așteptarea a luat sfârșit: aceasta a dezvăluit numărul fabulos care reprezintă încasările sale pe fiecare lună.

Anei Morodan îi merge excelent pe planul profesional. „Contesa digitală” a precizat și din ce afaceri are profitul. Din activitatea sa, aceasta are un câștig lunar fabulos de 17.000 de euro, conform revistabiz.ro. „În medie, în jur de 17.000 de euro pe lună, din endorsing de mărci în online, completez această sumă cu veniturile din extensiile de marcă personală. Voi face în continuare influencing, dar voi face așa cum consider eu că trebuie făcut: quality content, în spiritul meu de marcă și pe bugete care să mă lase să creez un anume tip de content, deci și rezultate consistente pentru clienții mei”, a declarat Ana Morodan. Aceasta își ia foarte în serios obiectivul, care este acela de a obține sume foarte mari, pentru a putea duce un stil de viață luxos. „Sunt un om care muncește să facă bani, nu niște bani, să trăiască așa cum vrea și trăitul ăsta cum vreau eu nu se asigură cu venituri doar din industria asta. Consider că «influencereala» este un freelancing”, a adăugat frumoasa femeie de afaceri.

Acesteia nu îi merge bine doar pe planul financiar, ci și în dragoste. În urmă cu ceva timp a declarat pentru Xtra Night Show detalii despre viața sa privată. „Am o relație minunată și nu am avut niciodată probleme de genul: «De ce nu ai timp de mine?» sau alte discuții care se practică în cuplurile din ziua de azi. Este un bărbat înțelegător, e un om foarte discret și eu respect asta și în timp am început să înțeleg și eu că discreția e un lucru important. E mai în vârstă decât mine cu 11 ani. Este omul pe care îl respect și îl admir și pentru care am cea mai mare considerație. Mă simt foarte bine așa, nu am visuri de-astea de prințesică, eu prințesică sunt în fiecare zi. Nu ne trebuie de-astea! Nu fac nici copii”, a conchis Ana Morodan…

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies