HomeStiri Mondene Ana Morodan, despre veniturile lunare pe care le încasează: „Eu trebuie să plâng în lux”

Ana Morodan, despre veniturile lunare pe care le încasează: „Eu trebuie să plâng în lux”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
Ana Morodan, despre veniturile lunare pe care le încasează „Eu trebuie să plâng în lux” in Stiri Mondene

Recent, Ana Morodan a fost invitată în emisiunea lui Denise Rifai, iar una dintre întrebările la care a trebuit să răspundă a fost cea legată de sumele pe care le câștigă lunar. Ana Morodan a decis să nu răspundă și a argumentat această decizie.

Ana Morodan, despre veniturile lunare pe care le încasează „Eu trebuie să plâng în lux” in Stiri Mondene„O să refuz să răspund, pentru că nu contest ce fac ceilalți invitați sau celelalte femei. Mi se pare contrar creșterii mele să vorbesc despre sume fixe, câți bani am sau cât costă bijuteriile mele, la televizor. Nu vreau să frustrez pe nimeni. În plus, acum sunt antreprenor, am multe businessuri online. Fac niște bani mulțumitori pentru mine, care îmi doresc să fac bani, nu niște bani, bani care îmi sunt ok pentru mine. Eu vreau să fac bani mulți. Să zicem că pot direct să merg de la această emisiune la aeroport, să plec la Paris, la Ritz și să stau acolo două zile și să nu ies din cameră.

Ana Morodan, despre veniturile lunare pe care le încasează „Eu trebuie să plâng în lux” in Stiri MondenePot să-mi cumpăr cam tot ce-mi doresc, inclusiv liniștea. Totul are un preț, trebuie doar să știi cum să negociezi. Principiul meu în viață e că mai bine plângi într-o mașină scumpă decât pe o bicicletă. Dacă tot avem de plâns, că viața înseamnă și sus și jos, dacă e să plâng, eu trebuie să plâng în lux”, a spus Ana Morodan în cadrul emisiunii 40 de întrebări.

Ana Morodan, despre veniturile lunare pe care le încasează „Eu trebuie să plâng în lux” in Stiri Mondene„Am îmbrăcat atâtea rochii de mireasă pentru pictorialele mele, încât mi-am satisfăcut acest vis. Am fost toată viața în centrul atenției, deci n-am dus lipsă de «aplauze la scenă deschisă», așa că am rezolvat și cu asta. Nu văd de ce m-aș mai căsători. Plus că pe mine mă emoționează o sală de sute de oameni care vin la conferințele mele de business și mă încarcă o astfel de energie”, a mai declarat fosta concurentă de la Antena 1 pentru cei de la viva.ro…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed