Analize medicale esențiale pentru sănătatea ta

Share

Deși de cele mai multe ori faci testele medicale doar atunci când neplăcerile nu-ți dau pace, bine este să știi că unele investigații, inclusiv cele uzuale, pot depista timpuriu boli care îți pun viața în pericol. Află din articolul nostru care sunt analizele medicale esențiale pentru sănătatea ta!

Analize medicale esențiale pentru sănătatea ta

Analizele medicale esențiale pentru sănătate: RMN, analiza care depistează orice boală

Poţi afla date despre sănătatea ta pe care alte tipuri de investigaţii nu le pot procura dacă faci un RMN. Testul de rezonanţă magnetică nucleară este nedureros şi este una dintre cele mai sigure metode de diagnostic. Este utilizată pentru a afla dacă suferi de afecţiuni cum sunt cele osoase, articulare, ale coloanei vertebrale, ale venelor, ale arterelor, tumori sau infecţii.

Cine trebuie să-l facă?

Orice persoană căreia medicul îi recomandă investigarea unui segment sau organ. Această recomandare poate veni atunci când alte metode de diagnostic nu au reuşit să evidenţieze o disfuncţie.

Analizele medicale esențiale pentru sănătatea ta: testarea proteinei C reactive

Inima este bunul tău cel mai de preţ. Ea este practic motorul întregului organism, pe care trebuie să-l îngrijeşti cu cea mai mare atenţie. Pentru a afla dacă suferi deja sau eşti predispus la afecţiuni cardiovasculare, îţi poţi face o analiză a sângelui prin care să fie măsurat nivelul de proteină C reactivă.

Citește continuarea articolului pe CLICK SANATATE


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente