Home Stiri Anamaria a spus ce se va întâmpla cu averea de zeci de milioane de euro pe care o are cu Reghecampf

Anamaria a spus ce se va întâmpla cu averea de zeci de milioane de euro pe care o are cu Reghecampf

autor Buinoschi Andreea
130 vizualizari

Anamaria Prodan a mărturisit ce se va întâmpla cu averea pe care ea și Laurențiu Reghecampf au strâns-o de-a lungul vieții. Cei doi au agonisit o sumă colosală, care se ridică la zeci de milioane de euro, dar femeia de afaceri se pare că îi lasă totul soțului ei.

„Dacă acum aş renunţa la meseria mea, aş trăi bine mersi pentru încă 20 de vieţi. Suntem acolo, undeva între 50 şi 100 de milioane de euro. Eu, fără banii lui Reghecampf şi fără banii de la mama, singură, aş putea trăi din 10 milioane de euro. Am evoluat! E normal să am mai multe brăţări în fiecare an, că muncesc. Eu şi când eram mică, aveam lanț de aur, când lumea nu știa ce e ăla. Eu fac parte din ăia din «Forbes» care nu îşi doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îţi dai seama că ştiu câţi bani am, că îi socotesc”, spunea aceasta în cadrul unei emisiuni televizate, în urmă cu ceva timp, conform cancan.ro.

„Nu am făcut partajul nici prima dată când am divorțat. Nu mă interesează. Credeți că Reghecampf ne-ar lăsa vreodată pe străzi? Reghecampf este fără pereche. Bine că au de cine să vorbească și ce subiecte să aibă. Eu nu am nevoie de niciun bărbat să îmi facă avere. Eu mi-am făcut singură. O să-i las lui toată averea. Mi-am învățat fetele să nu depindă niciodată de un bărbat. Niciuna nu ar trage cu dinții de vreun bărbat”, a spus impresarul pentru cei de la ProSport LIVE.

„Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional”, a mărturisit Reghecampf pentru cancan.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies