Home Stiri Anamaria Prodan a primit de la Laurențiu Reghecampf un cadou de 310.000 de euro! Despre ce este vorba

Anamaria Prodan a primit de la Laurențiu Reghecampf un cadou de 310.000 de euro! Despre ce este vorba

autor Negriu Elena
386 vizualizari

În urmă cu puțin timp au apărut mărturii ale unor surse care confirmau divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Sursa respectivă afirmase că aceștia au divorțat, de fapt, în urmă cu câteva luni și că acum mențin o relație de aparență, din motive ce țin de afaceri.

„Ana şi Laurențiu au divorţat de câteva luni. Cei doi au hotărât însă să nu spună nimic despre acest lucru, şi asta pentru că au proiecte şi afaceri care le aduc foarte mulţi bani.

În aceste businessuri nu ar da bine să se ştie că sunt divorțați, deci relaţia aceasta a lor acum este doar de imagine”, a declarat o sursă pentru Click!.

În ciuda zvonurilor din mass-media, se pare că relația dintre cei doi este cum nu se poate mai bună, fapt confirmat de apropiați ai cuplului.

Mai mult, Laurențiu Reghecampf ar fi făcut o aroganță, și anume i-a dăruit soției sale un cadou în valoare de 310.000 euro.

2

„Nu s-a plictisit lumea să-i tot divorțeze? De trei ani în fiecare săptămână, în fiecare lună, mai vine câte cineva și aruncă câte o bombiță din asta care n-are nicio treabă cu realitatea.

Sunt tâmpenii! Iar Ana s-a săturat să tot explice de fiecare dată că nu se va întâmpla acest lucru. Doar în visurile unora!

Dacă au divorțat acum câteva luni, de ce i-a luat Reghecampf acum o săptămână un Rolls-Royce Cullinan de 310.000 de euro?!

Un model nou-nouț, țiplă?”, au dezvăluit pentru Libertatea persoane apropiate cuplului.

Anamaria Prodan a zburat de curând în Dubai, alături de alți membri ai familiei lor, acolo unde se află soțul său, pentru a da o mare petrecere în cinstea lui, cu ocazia zilei lui de naștere.

„Pe 19 septembrie, adică joi, Laurențiu împlinește 44 de ani. Au venit aici cei mai buni prieteni ai familiei și sunt așteptați inclusiv oameni din fotbal.

Dacă erau divorțați, voi credeți că Ana se mai chinuia să vină până la Dubai să petreacă până dimineață? Iar Reghecampf îi mai făcea cadouri de 300.000 de euro?

Nu au divorțat nici la propriu, dar nici măcar la figurat!”, au adăugat cei apropiați familiei…

Surse: libertatea.ro, ciao.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies