Home Stiri Anamaria Prodan a slăbit cu dieta sportivilor

Anamaria Prodan a slăbit cu dieta sportivilor

autor Elena Yvette
480 vizualizari
loading...

Cea mai frumoasă femeie din fotbalul românesc, Anamaria Prodan, a dezvăluit cum a reuşit să slăbească aproape 15 kilograme.

Dieta sportivilor a ajutat-o pe Anamaria Prodan 4

Anamaria Prodan şi-a schimbat stilul de viaţă. De la femeia dezinvoltă cu o coafură care a fost mereu blamată, Anamaria a adoptat o imagine business care o prinde foarte bine.

Dieta sportivilor a ajutat-o pe Anamaria Prodan 6

Dieta sportivilor a ajutat-o pe Anamaria Prodan 2

Dieta sportivilor a ajutat-o pe Anamaria Prodan 1

Pe lângă faptul că a renunţat la coafura palmier, soţia lui Laurenţiu Reghecampf a reuşit să îşi pregătească corpul pentru vară. Arată fantastic şi a declarat că dieta care a ajutat-o să slăbească 15 kilograme este o dietă banală, pe care o urmează sportivii lumii.

„Eu dacă îmi doresc ceva, nu-mi stă nimic în cale! Este o dietă prin care toţi sportivii mari ai lumii slăbesc. Nu am mai mâncat solid absolut nimic, doar sucuri. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curăţat tenul, am slăbit frumos…

Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mâna. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider”, a declarat Anamaria Prodan.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies