Home Stiri Anamaria Prodan, acuzaţii la adresa lui Reghecampf: „Eu vreau banii pe care mi i-a luat”

Anamaria Prodan, acuzaţii la adresa lui Reghecampf: „Eu vreau banii pe care mi i-a luat”

autor Mirela
55 vizualizari

Anamaria Prodan nu se lasă cu una, cu două și vrea să recupereze tot ceea ce Laurențiu Reghecampf i-ar fi luat. Aceasta este dispusă să meargă până în pânzele albe pentru a-și face dreptate și vrea ca divorțul să se încheie cât mai repede.

„Divorțul este abia la început. Eu vreau banii pe care mi i-a luat. Atât. Tot ce mi-a luat, jumătatea mea, înapoi. Soțul meu a greșit foarte mult în viața asta a lui și a repetat greșelile, probabil le va repeta la nesfârșit, pentru că este un suflet mic și trebuie ajutat.

Vorbim prin avocați, prin mesaje, nu prea mai avem ce să vorbim. Pentru mizeria pe care a făcut-o în viața noastră, mizeria asta de unde eu l-am ridicat și el iar a venit ….ce să ne mai spunem? Decât tot ce e legat de copil”, a spus aceasta pentru cei de la viva.ro.

Anamaria Prodan își asumă responsabilitatea pentru evoluția lui Laurențiu Reghecampf

„Acum, mă rog zi și noapte de Reghecampf, să vină să divorțăm la notar. Se face că plouă. Vreau să vină cât mai repede la notar, să semneze și să dispară. Se laudă că vrea divorț. Nu îl înțeleg de ce se ține cu dinții de această căsnicie.

Cel mai simplu este să vină la notar să divorțeze, mai ales că i se naște și copilul. A ajuns ca vai de el! Deci, pentru noi este cumplit ce i s-a întâmplat, dar nu vrem să mai avem de-a face cu așa caracter slab și lipsit de personalitate. Îl rugăm de șase luni să vină la notar. Poate acum se sesizează amanta că nu vrea să divorțeze și îl va convinge cum știe ea, ca să se prezinte imediat”, a declarat aceasta pentru cei de la fanatik.ro, în urmă cu puțin timp.

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies