Home Stiri Anamaria Prodan, adevărul despre divorțul de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan, adevărul despre divorțul de Laurențiu Reghecampf

autor Negriu Elena
404 vizualizari

În urma incidentului în care l-a lovit cu pumnul în față pe antrenorul Dan Alexa, impresarul Anamaria Prodan a devenit ținta unor zvonuri conform cărora aceasta a divorțat în secret de Laurențiu Reghecampf și ar avea o relație amoroasă cu Dan Alexa.

Invitată recent într-o emisiune TV, aceasta a oferit explicații cu privire la aceea ce s-a întâmplat. Anamaria Prodan a arătat și verigheta, pentru a dovedi tuturor că este căsătorită în continuare cu Laurențiu Reghecampf.

„Nu ne-am plictisit de patru ani de subiectul ăsta? Cu Anamaria cu Alexa, cu divorțul. Cum să nu mă deranjeze, mă gândesc că lumea… Anamaria Prodan vinde cel mai bine în țara asta. El (n.r.: Dan Alexa) este cel mai bun prieten al meu, de ce să fie gelozie, dacă fata (n.r.: iubita lui Dan Alexa) era cu noi împreună?”, a declarat Anamaria Prodan.

Aceasta a oferit detalii despre incidentul în care l-a lovit pe Dan Alexa, încercând să își justifice reacția neadecvată și precizând că ulterior i-a cerut scuze antrenorului.

„Şi care este foarte prost şi care nu face cinste (n.r.: subiectul incidentului cu Dan Alexa). E prima dată când văd imaginile. Mi se pare ceva oribil. Normal (n.r.: că îi este ruşine). Chiar dacă sunt impulsivă, nu este o chestie normală. Aşa sunt, vulcanică.

Recunosc că mi-am apărat antrenorii şi jucătorii mai aprig decât aici. Unii nu ştiu fotbal, văd fotbalul la televizor. Când vine vorba de foarte mulţi bani, de stres, de performanţă… Am fost dezamăgită şi mă gândeam că gestul meu a umbrit atâtea chestii frumoase care s-au întâmplat în perioada asta. (…) Când vreau să fie totul perfect… Nu numai cu Dan am avut discuţii. A fost vorba de un transfer nereușit, mai multă lume mi-a reproșat că e vina mea. Am avut o discuţie, nu mi-a convenit ceva, am întrebat încă o dată, s-a îndârjit cu cumva m-a provocat… nu se aştepta nimeni la aşa ceva.

Când am văzut cum au reacţionat ceilalți bărbaţi din fotbal, m-am gândit ca pumnul trebuie să îl dau altcuiva. Eu am rămas şi m-am uitat aşa… Dan Alexa nu are autoritate? Păi dacă se enervează Alexa este jale pe vale. Ştii câte mii de telefoane am primit de la oameni importanți? Mi-au zis că toată lumea ştie cum mă bat pentru toţi ai mei.

O femeie este foarte greu de controlat. E greu să lucrezi cu o femeie. Toate sunt perfecţioniste… eu am fost mult din partea asta, a unui bărbat. Eu am intrat în fotbal, nu ma operă. Nu îmi face cinste. Am crescut foarte mult şi pe stradă, pe stadion. Mi-am făcut dreptate ori cu pumnul, ori cu vorba, ori cu vorbă bună. Cum să nu mă deranjeze? Anamaria Prodan are vizualizări, vinde cel mai bine în ţara asta. (…)

Alexa este un caracter cum puţini se nasc. I-am cerut mii de scuze, am zis să ne calmăm. N-am ştiut că e presa. Eu am ieșiri din astea şi le recunosc. Şi dacă nu recunoști, atunci ce să faci? Eu reprezint omul ăsta. Eu am făcut performanţă cu omul ăsta… oamenii ăştia n-au simţit în viaţa lor ce am simţit eu cu antrenorul Alexa: echipe promovate, jucători vânduţi”, a mai spus Anamaria Prodan…

Sursa: spynews.ro

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies