Home Stiri Anamaria Prodan, aroganță de 80.000 de euro

Anamaria Prodan, aroganță de 80.000 de euro

autor Buinoschi Andreea
174 vizualizari

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Prodanca se scaldă în bani. Când vine vorba de mofturi și de cadouri, impresara nu se uită la bani și tot ceea ce își cumpără sau primește trebuie să fie, neapărat, de firmă.

După ce soțul său, Laurențiu Reghecampf, i-a trimis nu una, ci patru genți Hermes, care, împreună, valorează 80.000 de euro, Ana a mai primit încă un cadou de fițe. Din partea finilor, aceasta s-a bucurat de o curea Dior, în valoare de 900 de euro.

2

Dacă gențile a ales să le expună pe Instagram, cureaua a integrat-o imediat într-o ținută și nu a scăpat nici ea de admirația fanilor.  Finii Anei nu sunt nimeni alții decât Laura și Boxi, iar cadoul din partea lor nu putea fi unul oarecare.

Pentru a se putea bucura de gențile Hermes, Laurențiu le-a trimis tocmai din Dubai. Mai mult decât atât, pentru ca gențile să poată fi achiziționate online, deoarece nu se găsesc fizic, soțul Anei a trebuit să fie client Platinum. Acesta a avut dreptul să cumpere o geantă, doar după ce a cumpărat alte lucruri, în valoare de 100.000 de euro. Așadar, cadoul lui Reghe nu s-a limitat doar la 80.000 de euro.

3

Prodanca nu iese pe stradă oricum și nici nu se zgârcește pentru a arăta bine. Așadar, pentru o simplă ieșire, look-ul său a costat-o aproape 230.000 de euro. A ales să poarte o pereche de sandale Yves Saint Laurent, în valoare de 1.200 de euro, mai multe brățări Cartier, pe care a dat 180.000 de euro, un ceas Hublot, care a costat-o 30.000 de euro, dar și o geantă Birkin 25, de 16.000 de euro.

4

De curând, Ana și-a lansat propria linie de haine de lux, “Prodan and Stavros “, iar rochia purtată la respectiva ieșire a fost singura pentru care nu a trebuit să plătească.

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies