Home Stiri Anamaria Prodan dă de pământ cu bărbații care au amante: „Bărbatul care bâzâie la telefon pentru ca femeile ușoare să-i dea atenție”

Anamaria Prodan dă de pământ cu bărbații care au amante: „Bărbatul care bâzâie la telefon pentru ca femeile ușoare să-i dea atenție”

autor Buinoschi Andreea
271 vizualizari

Anamaria Prodan a avut o reacție extrem de agitată la adresa soților care își iau o amantă, asta după ce, de curând, Laurențiu Reghecampf a fost surprins în compania unei femei în Grecia.

„Bărbatul care se pune singur pe tavă și se lasă șantajat emoțional și financiar, la rândul lui, își distruge soția și copiii psihic, ca să facă pe plac femeilor ușoare, comportându-se ca un puști de 14 ani îndrăgostit, bărbatul care plătește cu imaginea, viața, cariera, familia, demnitatea, onoarea și bărbăția viața deșucheată și disonanța pe care o trăiește mândru că-și trage familia în mizeriile lui (…). Aș putea să dau zeci și zeci de astfel de lucruri nedemne pentru un bărbat.

Aceste femei râd de el, căci știți doar că bărbatul fără nimic în pantaloni așa este tratat întotdeauna. Este bun cât apasă pe tasta calculatorului să efectueze transferul de bani, după care este nimeni sau este doar o altă gâscă ce a fost păcălită. Bărbatul care este recuperat și găsit de familie prin apartamentele sau barurile unde își fac veacul femeile ușoare, bărbatul care bâzâie la telefon pentru ca femeile ușoare să-i dea atenție măcar pentru o secundă, să-i spună cât e de frumos și de bărbat, când el știe ce frustrat este.

Dacă aveți o singură dovadă că acest om, Reghecampf, își bate joc de noi, familia lui, și că noi, ce-l care îl divinizăm și respectăm, trăim într-o minciună, cum descrieți în fiecare zi, în minimum 30 de articole care apar non-stop”, a scris Anamaria pe pagina sa de Instagram…

„Familia îți dă echilibrul, respectul, liniștea și dragostea! Ne naștem cu trei nume: numele de familie, numele pe care ni-l dau părinții la botez și, cel mai important, numele pe care ni-l facem prin ceea ce facem! 🙏❤️🙌”, a mai scris impresarul.

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies