Anamaria Prodan – declaratie cutremuratoare despre ultimele clipe langa mama ei „Cel mai greu mi-a fost cand mi-am luat la revedere de la ea, cand am tinut-o de mana si a murit”


464
loading...

Anamaria Prodan a vorbit pentru prima dată despre cel mai greu moment din viața ei – pierderea mamei sale.

Anamaria Prodan - declaratie durereroasa despre ultimele clipe langa mama ei "Cel mai greu mi-a fost cand mi-am luat la revedere de la ea, cand am tinut-o de mana si a murit"

Anamaria Prodan a fost invitată la emisiunea „Vorbește lumea”, unde a vorbit deschis despre sentimentele care o încearcă acum, când Ionela Prodan nu mai este.

Anamaria Prodan este o femeie foarte puternică însă cu greu și-a stăpânit lacrimile.

Impresarul a declarat că nu realizează că mama ei nu mai este. A făcut o declarație șocantă spunând că nu are de gând să îi șteargă numărul de telefon, ci o să-l păstreze pentru totdeauna.

„Nu realizez dacă mă întrebi despre mama, cum nu realizez din ’92 că nu mai este tata. Pentru mine, ei sunt acasă, am impulsul ăsta să sun. Când formez numărul, îmi dau seama că nu mai e. Numărul mamei îl păstrez forever, nu o să-l închid. E ciudat. (n.r. – Cel mai greu mi-a fost) când mi-am luat la revedere de la ea, când am ținut-o de mână când a murit.
Când am venit ultima dată cu ea (n.r. – în emisiune), știam tot. Mă bucuram de fiecare secundă.”

Este greu de imaginat prin ce calvar a trecut Anamaria știind că mama ei este grav bolnavă și că medicii nu îi mai acordă niciun fel de șansă de supraviețuire. Cu toate acestea, Ionela Prodan a trăit mult mai mult decât spuneau medicii, iar asta doar pentru că nu a știut niciun moment care era adevărata problemă de sănătate.

„N-a știut nimeni, nici măcar sora mea. Am știut eu șapte luni, sora mea, familia, nici frații, ei n-au știut cât este de grav. Atunci când știam că mai sunt zile, atunci i-am anunțat pe toți. Nimeni nu a avut voie să se apropie de ea să-i spună ceva, pentru că asta a ținut-o în viață. Foarte târziu a simțit ce se va întâmpla. Avea foarte mare încredere în mine.

Citește și:  Alina Eremia a vorbit deschis despre relația cu iubitul său: „O săptămână a fost arhisuficient ca să...”

Mi-a spus că mergem în Mexic și că rezolvăm. Eu știu că un om care știe că nu mai are de trăit n-o să lupte. Iar ea a luptat un an de zile. Cât o să trăiesc pe Pământul ăsta o să fie lângă mine. Vorbesc cu ea. Vorbesc cu tabloul”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan - declaratie durereroasa despre ultimele clipe langa mama ei "Cel mai greu mi-a fost cand mi-am luat la revedere de la ea, cand am tinut-o de mana si a murit"

Artista, mama și bunica Ionela Prodan a murit pe data de 16 aprilie 2018. Aceasta suferea de o boală gravă la pancreas și, în ciuda tratamentelor, medicii nu au mai putut face nimic pentru ea.

loading...