Home Stiri Anamaria Prodan: „Din primii mei bani câștigați mi-am cumpărat o mașină”

Anamaria Prodan: „Din primii mei bani câștigați mi-am cumpărat o mașină”

autor Elena Yvette
261 vizualizari

Doamna impresar Anamaria Prodan ocupă primul loc într-o lume a bărbaților. Aceasta tranzacționează transferuri pe bandă rulantă, având în grijă cariera a numeroși fotbaliști. Din primii bani câștigați din acest job, aceasta și-a cumpărat o mașină.

anamaria-prodan-din-primii-mei-bani-castigati-mi-am-cumparat-o-masina

Prima femeie care a devenit agent FIFA, Anamaria Prodan, a vorbit despre cariera sa de impresar. Aceasta a mărturisit că a pornit pe acest drum mânată de ambiția de a fi cea mai bună în tot ceea ce face. Se pare că ea a primit ajutor necondiționat din partea lui Sică Pușcoci, primul manager de fotbaliști din România.

„Am avut un moment când o luasem pe altă pantă. Proveneam dintr-un anturaj de copii foarte bogaţi, familii cu mulţi bani, foarte bogaţi. La momentul respectiv, auzeam discuţii că am atâţia bani încât pot să trăiesc eu şi încă alte zece generaţii. Eu, fiind crescută atât de strict, mă gândeam după ce a murit tata şi am prins momentul meu de libertate, că ce trebuie să muncesc. Trebuie să stau şi să mă distrez. Şi am avut vreo doi ani în care m-am distrat exagerat. Tot mama. Mama şi unchii mei, fraţii mamei mele care erau foarte deştepţi. Unchiul Titu mi-a zis într-o zi: «Nu o să se aleagă nimic de tine, nici hainele alea de pe tine nu o să rămână». Îmi venea să intru în pământ de ruşine. M-am întors acasă la mama şi mi-am spus: «Pfff… o să-mi aleg o meserie foarte tare, cea mai tare meserie şi o să devin foarte bună în asta şi o să fiu mai mare decât mama».

Pe vremea aia, Sică Puşcoci a fost primul manager de fotbalişti din România. Eu eram studentă la Drept şi mi-a zis: «Auzi, la cât de deşteaptă eşti tu şi la cât de mult îţi merge mintea aia, vino la mine la birou ca manager. Poţi să lucrezi în lumea asta». Şi m-am dus. Sică, pe vremea aia, era Dumnezeu, veneau fotbaliştii ca moaştele sfinte la el. Încet-încet, am început să mă uit pe contracte, am început să mă uit pe contracte. M-a trimis în Rusia să fac un contract. M-am dus şi a fost totul perfect”, a declarat Anamaria Prodan, pentru cancan.ro.

Doamna impresar, lipsită de inhibiții, a precizat și cum și-a cheltuit primii bani câștigați din comisioane. „Am câştigat bani, au început transferuri mari. Nicuşor Stanciu, vândut pe zece milioane de euro. Prima dată am lucrat foarte bine cu FC Argeş. Patronul lui FC Argeş, Penescu, a avut atât de multă încredere în mine, cred că o să-i mulţumesc toată viaţa. Datorită lui am început să cresc într-un an, cât alţii în zece. Din primii mei bani, mi-am luat ultimul model de Jaguar. Deci, îţi dai seama!”, a adăugat aceasta în cadrul aceluiași interviu…

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies