Home Stiri Anamaria Prodan dovedește iubirea pe care i-o poartă Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan dovedește iubirea pe care i-o poartă Laurențiu Reghecampf

autor Buinoschi Andreea
179 vizualizari

Anamaria Prodan este în centrul atenției în ultimele zile, după ce s-a zvonit că ar urma să divorțeze de Laurențiu Reghecampf. Cu toate că omul de afaceri a confirmat acest lucru, aceasta face tot ceea ce îi stă în putință pentru a nega tot ceea ce se spune, în prezent, despre căsnicia ei.

„Pentru că lumea este atât de rea, pentru că am devenit animale, ne judecăm, ne umilim, ne trădăm, petrecem ani în dușmănie și strângem venin în noi… pentru că ne dușmăniți atât de rău, am să vă prezint o poveste unică de dragoste între doi copii care au pornit singuri, fără niciun ajutor… și și-au jurat dragoste și respect etern și și-au jurat să ajungă în vârful piramidei și și-au jurat să moară împreună. Ținându-se de mână. Laurențiu și Anamaria Reghecampf… ANAMARIA FĂRĂ MOȘTENIRILE MAMEI… Am să las aceste e-mailuri să vorbească. Poate ele reușesc să vă facă să înțelegeți DRAGOSTEA UNICĂ ȘI PURĂ… DIN CARE S-AU CLĂDIT UN IMPERIU ȘI O FAMILIE DE VIS”, a scris Anamaria pe pagina sa de Instagram.

„Amantă? Pentru ce? Să ne facă curățenie prin baie? Măi, măi! În familia mea sunt reguli creștine, în primul rând. Cuplul este făcut din doi! Oricine greșește, plătește. Așa am crescut eu și așa am învățat de la tatăl meu. Oricine greșește din familie, plătește! Ghinionul vostru este că, la noi, nu greșește nimeni! Bărbații care au amante nu au nici în capul de sus, nici în altele, nimic. Sunt fără putere. Sunt gâște! Întâi, fă-ți nevasta să se simtă bine, că ea îți spune adevărul, dacă poți sau nu. Dacă ești bun sau nu.

Amantă ca să-ți ia cașcavalul? Și dacă ești obez, îți zice că ești tras prin inel? Deci, concluzia este că cei ce caută și plătesc femei sunt gâște, specie proastă, care nu au încredere în ei și caută confirmări și reconfirmări”, a mai spus aceasta în legătură cu presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies