Home Stiri Anamaria Prodan este infectată cu noul coronavirus

Anamaria Prodan este infectată cu noul coronavirus

autor Buinoschi Andreea
168 vizualizari

Anamaria Prodan a fost depistată pozitiv pentru noul coronavirus. Conform surselor gandul.ro, aceasta s-a infectat după ce s-a întâlnit cu jucătorii echipei de fotbal FC Hermannstadt.

La scurt timp după ce Anamaria s-a întors de la Sibiu, unde a trebuit să se vadă cu oficialii clubului sportiv, dar și cu jucătorii de fotbal, a început să aibă simptomele specifice. Nu a durat mult și, cum a ajuns acasă, a început să aibă febră. După doar câteva ore, aceasta a făcut și testul pentru coronavirus, iar rezultatul a fost, din păcate, pozitiv. Acum, impresarul este izolat la domiciliu.

O persoană din anturajul soției lui Laurențiu Reghecampf le-a spus celor de la gandul.ro câteva informații despre aceasta. „A luat de la jucătorii ei. S-a izolat cu febră. Este însă optimistă. Va trece, cu siguranță, și peste acest moment”, a mărturisit respectiva persoană.

Anamaria Prodan a reușit să se facă ușor remarcată în domeniul sportului, chiar dacă este înconjurată doar de bărbați. În cadrul unui interviu acordat celor de la adevarul.ro, impresarul a povestit despre caracterul său băiețesc. „Eu cred că, în ziua în care am împlinit 18 ani, am pus pentru prima oară o rochie pe mine. La balul bobocilor am refuzat să mă îmbrac în rochie. Ţin minte şi acum că m-am îmbrăcat într-o pereche de pantaloni mai strâmți, mi-am pus pantofi cu toc pentru prima dată, era o nebunie, ziceai că merg în mâini, foarte ciudat era pentru mine, şi o bluză mai elegantă. M-au îmbrăcat prietenele mele şi mi-au zis că: «Nu, nu, trebuie să participi la Miss Boboc». Şi am ieşit, normal.

Mama nu prea era lângă mine, că mama era plecată între șase şi opt luni pe an, din România. Eram cu tata, mă sfătuiam cu el, şi el era atât de fericit că sunt băieţoasă, eu eram «băiatul» lui, pentru că el şi-a dorit întotdeauna băiat. Tata mergea cu mine la fotbal, făceam toate activităţile de băieţi, mă trata ca pe un băiat şi mi-a prins bine”, a mărturisit fata Ionelei Prodan…

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..