Home Stiri Anamaria Prodan, fotografie emoționantă alături de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan, fotografie emoționantă alături de Laurențiu Reghecampf

autor Buinoschi Andreea
153 vizualizari

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu par să fie foarte afectați de ceea ce se spune despre căsnicia lor. Anamaria postează foarte mule fotografii pe rețelele de socializare în care apare alături de Laurențiu Reghecampf, semn că între ei lucrurile merg extrem de bine.

După o mulțime de poze făcute zilele acestea, impresara a decis să le arate fanilor și câteva fotografii de la începutul relației lor. Alături de fotografia cu pricina, aceasta a scis: „❤️De atunci și pentru totdeauna doar o persoană❤️ #sotperfect #dragoste #respect #familie”.

Toți ochii au început să fie, din nou, ațintiți asupra Anei și a lui Laurențiu, după ce, în urma unui scandal, Becali a declarat că cei doi ar divorța. Din acel moment, impresara este din ce în ce mai determinată să demonteze toate afirmațiile care i se aduc.

În urmă cu mai mult timp, aceasta a declarat că, de fapt, toate aceste zvonuri au început din cauza implicării pe care a avut-o în cariera lui Alexa, considerat ca fiind amantul său.

„Astea au apărut de când m-am aplecat eu serios pe cariera lui Alexa. Faptul că a divorţat, cum au divorţat mulţi jucători şi antrenori, e una, dar nebuniile care au apărut că am fi împreună, e cu totul altceva. Am greșit pentru că trebuia să ies și să stopez aberaţiile astea.

Am zis că sunt prea mare, că nu-i bag în seamă. Mă distram, râdeam, dar au început să mă deranjeze foarte tare. Au ieșit tot felul de bârfe, cu Dan Alexa, cu Ovidiu Burcă sau cu Dani Coman. Se scrie de atâția ani că sunt cu Alexa, dar nimeni niciodată nu ne-a prins cu paparazzi.

Pe mine 90 la sută din țară mă urăște! Nu mă prindeau ei cu un bărbat în ani de zile dacă eu eram singură în România și Laur prin Arabia sau prin Emirate?”, a spus Anamaria, conform playtech.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies