Home Stiri Anamaria Prodan i-a făcut un cadou de suflet lui Reghe

Anamaria Prodan i-a făcut un cadou de suflet lui Reghe

autor Buinoschi Andreea
153 vizualizari

Laurențiu Reghecampf a împlinit 45 de ani și și-a serbat ziua de naștere alături de familie și de prieteni, în Dubai. Cu această ocazie, soția sa, Anamaria Prodan, a reușit să îi facă un cadou foarte furmos și mult mai valoros decât orice bun material pe care ar fi putut să i-l cumpere.

Deoarece Reghe petrece o mare parte din an în Dubai, acesta nu își vede mama foarte des, iar Ana a decis că acesta este momentul perfect pentru reuniunea celor doi. Așasar, impresara a aranjat imediat totul, iar soacra sa a juns în Dubai și a fost alături de fiul său, la ziua lui de naștere.

2

„Cel mai mare cadou a fost că ne-am strâns toți pentru a-i fi alături, inclusiv soacra mea. Are deja tot ceea ce își dorește, așa că i-am făcut, împreună cu copiii, câteva cadouri de suflet, care au avut efectul la care am sperat, acela de a se emoționa foarte tare.”, a spua Ana, pentru impact.ro.

Reghe este un bărbat cu adevărat împlinit. Are o soție la care mulți visează, o carieră de succes, niște copii care muncesc pentru viitorul lor și, așa cum a spus și Ana, o căsnicie de nota zece.

3

„Anii trec frumos peste noi și peste căsnicia noastră, sunt binecuvântată că Dumnezeu mi-a scos în cale un asemenea om. Am construit enorm împreună, iar cheia succesului a constat în faptul că înainte de orice am fost cei mai buni prieteni și nu am păstrat secrete unul față de celălalt. Ne-am respectat enorm, iar atunci lucrurile au venit de la sine.

4

Tot ceea ce ne mai rămâne de făcut este să ne bucurăm împreună de anii care urmează, până la adânci bătrâneți. Nu ne mai dorim nimic material, decât să ne vedem copiii realizați și să aibă și ei norocul pe care l-am avut noi, unul cu celălalt. Ne dorim o viață liniștită și armonioasă, departe de răutățile și fățărnicia oamenilor.”, a mai mărturisit Prodanca.

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies