Home Stiri Anamaria Prodan îl acuză pe Reghecampf că nu și-a primit fiul în casă

Anamaria Prodan îl acuză pe Reghecampf că nu și-a primit fiul în casă

autor Mirela
65 vizualizari

De curând, Anamaria Prodan a fost invitată în cadrul podcast-ului lui Codin Maticiuc și a vorbit despre mai multe lucruri, printre care și divorțul de Reghecampf, dar și cum acesta se poartă cu copiii săi. Conform spuselor sale, antrenorul nu și-a mai văzut copiii de ceva timp.

„Mi-a zis: «Mama, eu, de azi, fac online. Nu mă mai duc la școală. Păi râde toată lumea de mine, toată lumea o cunoaște pe aia și tata o ia de nevastă și mai rămâne și gravidă. Și îmi spune să nu mă duc, că nu mă ia la el, că îi aduc COVID». Păi, băi, te ia lumea cu pietre pe stradă, băi, nebunule”, a spus impresarul în cadrul podcast-ului.

„Un om, un tată, un bărbat care nu merită respectul nimănui. Pentru noi, el a murit de multă vreme. Am mai spus! Am încercat să-l trezim. V-am spus că este compromis definitiv. Acesta este doar începutul degradării lui. Urmăriți traseul și îmi veţi da dreptate! Mă rog să nu-l mai vadă băiatul meu, căci abia reușim să ascundem mizeria lui! Serios. Chiar m-am săturat de mizeria lui Reghecampf.

De astăzi, gata! Am închis «forever» subiectul «gâsca păcălită de, să zicem drăguț, vulpe». Îi urez baftă în acest cumplit declin. Sper la bătrânețe să primească un pahar de apă. Sau să se mai poată uita în ochii jucătorilor acestei ţări, a patronilor, a președinților! Sper ca toți acești oameni din fotbal sa le explice jucătorilor că antrenorul trebuie luat în seamă numai pe parte profesională. Niciodată pe parte de viață.

Noi am mers mai departe, cum a spus băiețelul meu superb, Laurențiu jr, considerând că tati s-a rătăcit și încă nimeni nu îl găsește”, a mai spus aceasta pentru cei de la realitateasportiva.net, în toamna anului trecut…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies