Home Stiri Anamaria Prodan, interviu picant despre presupusa amantă a soțului: „Încearcă să dezbine”

Anamaria Prodan, interviu picant despre presupusa amantă a soțului: „Încearcă să dezbine”

autor Buinoschi Andreea
143 vizualizari

Anamaria Prodan și fiul ei, Laurențiu Reghecampf jr., au acordat un interviu pentru spynews.ro în care femeia de afaceri a vorbit despre ceea ce urmează să se întâmple în familia sa, dar și despre zvonurile conform cărora Laurențiu, soțul ei, ar avea o amantă. Mai mult decât atât, fiul lor, Laurențiu Reghecampf jr., s-a alăturat și el discuției, menționând că ceea ce se scrie în presă despre familia lor, în această perioadă, nu este adevărat.

„La mine în familie se întâmplă lucruri foarte frumoase. Soţul meu va juca Champions League Asia. Luca, fiul nostru cel mare, a fost acceptat la facultate în America, în Las Vegas. Sarah merge perfect cu recuperarea. Bebe este unul dintre cei mai buni fotbaliști. Rebeca va termina şi ea facultatea într-o lună.

A fost mai uşor când erau mici şi nu citeau. Apoi, am început să le explic. I-am învăţat de mici că nu trebuie să creadă ce citesc. Trebuie să treacă întâi prin creier totul. Trebuie să întrebe dacă au de pus întrebări.

Nu te doboară nimeni când nu te are cu nimic la mână. Eu nu am făcut în viaţa mea compromisuri. Nimeni nu mă poate lua de nicăieri. Că sunt bărbaţi care vorbesc… ăia nu sunt bărbaţi. Nu au ce le trebuie în pantaloni.

Zilele alea, când toată lumea scria de soţul meu, au fost cumplite. Noi îl ştim pe Laurenţiu. Şi toţi prietenii noştri îl ştiu. Toţi l-au îndrăgit pentru minunățiile pe care le-a creat. Pentru noi, el este soarele nostru. Pentru noi, omul ăsta nu merită să i se terfelească numele. A fost şi este un bărbat-exemplu. Este un tată minunat. La un moment dat, cedezi. Şi ca nevastă, şi ca fiică, fiu. Te gândeşti: «De ce?». Nu a făcut nimic rău nimănui! Nu a vorbit niciodată pe nimeni de rău. Laur a ajutat la fel de multă lume ca şi mine. Noi suntem o echipă foarte puternică de ani. Lumea încearcă să dezbine unde cred ei că e punctul slab.

Tata ne-a învăţat să respectăm pe toată lumea. Ne-a spus despre fetele care ies în presă şi spun lucruri neadevărate. Ne-a învăţat că sunt fete care încearcă să profite. Că sunt fete care vor să facă alte chestii. Aş vrea ca lumea să ştie că ce spune lumea despre mama sau tata nu este adevărat. Când mama face transferuri, unii oameni nu sunt fericiţi. Unii oameni spun chestii urâte despre tata, că a fost la Steaua. Zic chestii urâte despre ei care nu sunt adevărate. Nu poţi să spui ceva urât despre un om, dacă nu îl ştii. Eu ştiu că nu ar face niciodată ce spun oamenii”, au mărturisit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf jr. pentru cei de la spynews.ro…

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies