Home Stiri Anamaria Prodan neagă faptul că l-ar fi despărțit pe Reghecampf de Mariana Pfeiffer

Anamaria Prodan neagă faptul că l-ar fi despărțit pe Reghecampf de Mariana Pfeiffer

autor Mirela
70 vizualizari

După ce, în urmă cu mult timp, au decis să pună punct relației, câțiva ani mai târziu, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au reîntâlnit, doar că, în acea perioadă, antrenorul era însurat cu Mariana Pfeiffer.

Aceasta a spus că, de fapt, deși încă erau căsătoriți în acte, nu mai aveau o relație amoroasă de doi ani și, mai mult decât atât, a vrut să știe dacă mai există sau nu vreo cale de împăcare între ei.

„Eu știu un singur lucru, că m-am reîntâlnit după 13 ani și mi-a zis că nu mai are nicio legătură cu soția lui. Când am hotărât amândoi să mergem mai departe, l-am întrebat care e legătura pe care o are cu soția lui. A zis că nu are nicio legătură, că dorm în camere separate.

Eu, cu toate astea, am invitat-o pe doamna Mariana Reghecampf la masă și a sosit și el, am întrebat-o dacă ei doi își mai pot repara relația. Eu eram un om liber, fără soț la momentul respectiv. Niciodată n-am intervenit în relația cuiva, mi s-a spus că nu se mai poate repara nimic”, a spus aceasta, conform spynews.ro.

„Este o minciună faptul că eu, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan am stat la masă și am discutat! La fel cum, de altfel, este o minciună și faptul că eu și Laurențiu eram despărțiți de doi ani când ei doi s-au întâlnit pentru prima dată. Anamaria Prodan a avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei mele, la aproape doi-trei ani după ce ne-am căsătorit. Minte că l-ar fi cunoscut înainte ca eu să mă căsătoresc cu el.

Adevărul este că Laurențiu și Anamaria Prodan s-au cunoscut în perioada în care el era în lotul național de tineret, iar prima dată când s-a culcat cu el a fost pe vremea când el era într-un cantonament cu naționala de juniori, cazat la Hotelul Internațional, prin 1998, pe vremea când echipa era antrenată de Victor Pițurcă”, a spus Mariana Pfeiffer  pentru cei de la cancan.ro, în urmă cu ceva timp…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies