Home Stiri Anamaria Prodan, noi declarații despre amanta lui Laurențiu Reghecampf: „O voi găsi”

Anamaria Prodan, noi declarații despre amanta lui Laurențiu Reghecampf: „O voi găsi”

autor Buinoschi Andreea
464 vizualizari

Multe semne de întrebare încep să circule în jurul subiectului divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Chiar dacă omul de afaceri a spus că zvonurile sunt adevărate, Anamaria Prodan continuă să spună că nu va exista niciun divorț și că nu există nicio amantă care să fi intervenit între ei.

„Eu, Anamaria Prodan, nu divorțez. Nu știu despre vreo amantă, dar, dacă există, o voi găsi, fie la București, fie la Deva, fie în Dubai. Dacă există această amantă, repet, dar nu știu să existe, dar, dacă există, o voi găsi”, a spus Anamaria Prodan pentru cei de la spynews.ro.

În urmă cu doar câteva zile, aceasta a spus că soțul ei nu este implicat în niciun triunghi amoros și că totul este o minciună, zvonurile legate de divorț fiind lansate din cauza invidiei și a răutății venite din partea celor din jur.

„Amantă? Pentru ce? Să ne facă curățenie prin baie? Măi, măi! În familia mea sunt reguli creștine, în primul rând. Cuplul este făcut din doi! Oricine greșește, plătește. Așa am crescut eu și așa am învățat de la tatăl meu. Oricine greșește din familie, plătește! Ghinionul vostru este că, la noi, nu greșește nimeni! Bărbații care au amante nu au nici în capul de sus, nici în altele, nimic. Sunt fără putere. Sunt gâște! Întâi, fă-ți nevasta să se simtă bine, că ea îți spune adevărul, dacă poți sau nu. Dacă ești bun sau nu.

Amantă ca să-ți ia cașcavalul? Și dacă ești obez, îți zice că ești tras prin inel? Deci, concluzia este că cei ce caută și plătesc femei sunt gâște, specie proastă, care nu au încredere în ei și caută confirmări și reconfirmări”, a declarat impresarul, negând orice posibilitate ca Laurențiu Reghecampf să aibă vreo amantă…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies