Home Stiri Anamaria Prodan nu recunoaște divorțul de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan nu recunoaște divorțul de Laurențiu Reghecampf

autor Buinoschi Andreea
208 vizualizari

Zilele trecute, au apărut zvonuri conform cărora Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar divorța. Acum, după ce Laurențiu a confirmat zvonurile, impresara neagă totul, spunând că familia sa este multe prea puternică și mult prea unită de iubirea pe care și-o poartă unul altuia, ca să divorțeze.

„Nu m-a deranjat ce a spus el. La noi, în familie, toată lumea se iubește ca pe Dumnezeu. Soțul meu e nr. 1, familia mea e nr. 1. Nu mă interesează ce se scrie. Eu nu exclud niciodată nimic, dar, în momentul ăsta, familia Prodan Reghecampf e prea puternică, ca să facă jocurile altora. Și dacă familia asta divorțează, tot împreună o să fim și tot puternici o să fim. Eu, Anamaria Prodan nu divorțez, e ok? În rest, voi îl știți pe Laur că vorbește vreodată? Întrebați-l pe el. Acum e plecat din țară, dar, când se va întoarce, îl puteți întreba.

Ți se pare că am un bărbat de lăsat? Eu am cel mai șmecher bărbat din Europa, din lume chiar. Eu am vrut să-i organizez o petrecere surpriză, cu ocazia nunții de cristal, dar cineva, care nu era pe listă, dar s-a strecurat cumva, a stricat totul. Iar Reghe a aflat. Ca să vezi cum sunt oamenii.

Noi suntem un cuplu unic în lume. Manager și antrenor, amândoi la nivel intenațional, mai ales într-o țară în care familiile noastre sunt puternice”, au fost primele declarații ale impresarei, conform cancan.ro.

„Nu este adevarat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți”, a mai declarat Anamaria Prodan, potrivit playsport.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies