Home Stiri Anamaria Prodan, prima reacție televizată, după ce Reghecampf a depus actele de divorț: „Nimeni nu știe care este adevărul, care este minciuna”

Anamaria Prodan, prima reacție televizată, după ce Reghecampf a depus actele de divorț: „Nimeni nu știe care este adevărul, care este minciuna”

autor Buinoschi Andreea
76 vizualizari

În urmă cu puțin timp, Laurențiu Reghecampf a mărturisit că a depus actele de divorț. Acesta vrea să se despartă de Anamaria Prodan, așa cum se zvonea de ceva luni bune. După declarația făcută de Laurențiu, Anamaria și-a spus și ea punctul de vedere.

„El este tatăl copilului meu. Niciodată nu am să vorbesc urât de tatăl copilului meu, e ca și cum aș vorbi urât de mine și de copiii mei. Poate, de-a lungul vieții, am făcut niște greșeli, nu am fost foarte atentă.

Am văzut și noi aseară declarația din ziar a soțului. Ne-a citit-o un prieten drag în direct, așa, fiindcă atunci apăruse, de câteva secunde. Sinceră să fiu, niciodată nu am știut care este adevărul, nici în momentul de față. Nu știm adevărul. Toată familia este puțin bulversată, pentru că nimeni nu știe care este adevărul, care este minciuna, dar o să le descurc încet-încet. Încă mai am niște oameni foarte adevărați care țin la mine și știu în 17 ani cam cât am luptat”, a spus Anamaria Prodan pentru un post TV, relatează cancan.ro.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional…

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia”, a spus antrenorul pentru cei de la cancan.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies