Home Stiri Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au datorii

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au datorii

autor Buinoschi Andreea
288 vizualizari

Se pare că problemele se țin lanț de Anamaria și de Laurențiu Reghecampf. Cei doi nu se confruntă doar cu probleme în relația de cuplu, ci și pe planul financiar, deoarece firmele lor au acumulat mai multe datorii.

În prezent, una dintre firmele Prodancăi se numește Reghe Building SRL și este primită de la mama ei, Ionela Prodan, atunci când activitatea ei se încheiase. La această firmă, una dintre fetele cuplului, alături de Laurențiu sunt asociați. În momentul de față, activitatea Anamariei se desfășoară prin intermediul a două firme: Reghecampf Anamaria Ionela PFA și Reghe Building SRL.

Cu toate acestea, firma celor doi soți a acumulat datorii de 2,3 milioane de lei, iar anul fiscal a fost încheiat cu o pierdere de 67.000 de lei. În ciuda acestui fapt, niciunul dintre ei nu a vrut să spună cât de mare este averea lor, dar aceasta se ridică la zeci de milioane de euro.

„Și-a luat numai hainele de pe el și atât. Nu s-a despărțit de Ana pentru că voia să fie cu o altă femeie, ci, pur și simplu, pentru că nu mai erau fericiți împreună. Pur și simplu, Laurențiu a încetat să mai simtă că poate continua.

Problemele nu sunt de ieri, de astăzi, ci de vreo doi ani. Dar au mers înainte de dragul copiilor, și-au dat nenumărate șanse. Până nu a mai rămas nimic.

Este dispus să lase tot ceea ce are pe numele copiilor săi, numai să fie un bărbat liber. Reghe nu vrea un război cu Ana, ci un divorț amiabil, vrea să rămână prieteni de dragul anilor petrecuți împreună, dar, mai ales, al copiilor. În plus, vrea să fie un cavaler, așa că a rugat-o pe Ana să fie ea cea care cere divorțul”, au spus persoane apropiate celor doi soți pentru playsport.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies