Home Stiri Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, detalii neștiute până acum despre relația lor

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, detalii neștiute până acum despre relația lor

autor Negriu Elena
453 vizualizari

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc, fiind renumiți și pentru stilul de viață luxos pe care îl au.

Cu toate că sunt extrem de transparenți cu privire la viața lor, de curând având și un reality show în cadrul cărora sunt filmați non-stop, puține persoane cunosc detalii despre perioada în care s-au cunoscut.

2

Anamaria Prodan a dezvăluit amănunte în cadrul unui interviu, precizând că nu a dorit de la început să se căsătorească cu Laurențiu Reghecampf.

„Ne-am cunoscut la Hotel Intercontinental. El era în cantonament cu echipa naţională şi ieşeau la plimbare, iar eu treceam pe lângă hotel.

3

Ne ştiam din lumea fotbalului şi ne-am oprit să vorbim. Aşa a început relaţia noastră. El era foarte tânăr, avea 17 ani şi jumătate şi a durat ceva.

Legătura a fost scurtă şi foarte frumoasă, dar eu nu-mi doream căsătorie, consideram că e prea devreme pentru un asemenea pas, şi atunci drumurile noastre s-au separat.

4

Ne-am văzut de viaţă, ne-am căsătorit fiecare mai târziu, eu în America, el a plecat în Germania şi ne-am întâlnit după 13 ani.

Au fost nişte lucruri neterminate, iar în viaţă trebuie să închei tot ce începi”, a declarat Anamaria Prodan pentru Taifasuri.

Aceasta a dezvăluit și că a avut un mare regret, acela că la nunta sa cu Laurențiu Reghecampf nu a putut fi prezent și tatăl ei, întrucât și-ar fi dorit extrem de mult să își vadă fiica mireasă.

Anamaria Prodan a făcut public, în cadrul reality show-ului său, faptul că Laurențiu Reghecampf obișnuiește să o copleșească cu flori atunci când este ziua ei de naștere.

„De ziua mea, Laur întotdeauna îmi aduce flori. Când era tânăr fotbalist, în fiecare seară se oprea la florărie şi lua toate florile pe care le găsea.

Toată lumea credea că tocmai avusesem nunta şi adusesem acasă toate florile…

La noi ajunsese să fie ziua mea în fiecare zi, până i-am spus «Stop!», că nu mai am unde să pun atâtea flori!”, a povestit Anamaria Prodan.

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies