Home Stiri Anamaria Prodan și Laurențiu se pregătesc să semneze actele de divorț

Anamaria Prodan și Laurențiu se pregătesc să semneze actele de divorț

autor Buinoschi Andreea
250 vizualizari

Potrivit reporterilor de investigație spynews.ro, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf vor divorța. În urmă cu aproximativ două săptămâni, cei doi au aniversat 15 ani de căsnicie și și-au reînnoit jurămintele.

Acum, se pare că povestea de dragoste a celor doi a ajuns la final și rămâne de văzut cum se va împărți averea de zeci de milioane de euro pe care o dețin amândoi.

„15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire si împlinire mi-ai adus tu, soțul meu de vis! Te iubesc fără limită! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limită! Nu există ceva mai frumos decât tine… ești iubirea vieții mele! Nici viața nu este peste tine… ești mai frumos decât un răsărit de soare, ești mai frumos decât un vis frumos… Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a adus în viață!”, a scris femeia de afaceri pe pagina sa de Instagram, cu ocazia aniversării.

În urmă cu ceva timp, zvonurile conform cărora Laurențiu ar avea o amantă începuseră să circule din nou, dar femeia de afaceri negase totul.

„Zilele alea, când toată lumea scria de soţul meu, au fost cumplite. Noi îl ştim pe Laurenţiu. Şi toţi prietenii noştri îl ştiu. Toţi l-au îndrăgit pentru minunățiile pe care le-a creat. Pentru noi, el este soarele nostru. Pentru noi, omul ăsta nu merită să i se terfelească numele. A fost şi este un bărbat-exemplu. Este un tată minunat. La un moment dat, cedezi. Şi ca nevastă, şi ca fiică, fiu. Te gândeşti: «De ce?». Nu a făcut nimic rău nimănui! Nu a vorbit niciodată pe nimeni de rău. Laur a ajutat la fel de multă lume ca şi mine. Noi suntem o echipă foarte puternică de ani. Lumea încearcă să dezbine unde cred ei că e punctul slab”, a spus Prodanca pentru spynews.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies