Home Stiri Anamaria Prodan spune care este adevăratul motiv al plecării lui Reghecampf în Grecia, fără ea

Anamaria Prodan spune care este adevăratul motiv al plecării lui Reghecampf în Grecia, fără ea

autor Buinoschi Andreea
256 vizualizari

Laurențiu Reghecampf a plecat, pentru câteva zile, în Grecia. Acum, Anamaria Prodan a spus care este adevăratul motiv al călătoriei acestuia, menționând că totul este de ordin spiritual.

„Soțul meu a plecat cu Luca, băiatul meu, să se roage la mânăstire. Trebuia să-l ia și pe cel mic, dar Bebe a vrut să rămână în vacanță. Să nu avem discuții că-l acopăr sau ceva, vă dau ceva de la soțul meu. Normal că știam că este acolo.

Da. Este mașina mea. Soțul meu merge ca mine, cu mașinile familiei, când și cum vrea. La fel ca mine. A plecat cu băiatul meu mare, Luca. Își iubește și respectă copiii enorm. Este un exemplu pentru ei și pentru noi toți. Pentru toată țara!

Nici nu mă uit la poze. Soțul meu știe ce face și cu cine stă la masă. Dacă stă cu cineva la masă, probabil are ceva de discutat 100%. Reghecampf este UNIC!

Sunt în Dubai. Muncesc. Avem companie aici. Laurențiu a mers că a simțit să se roage. A obosit și el de tot, și noi, și copiii. Vrem să scăpăm de asta toți. Probleme avem toți, am spus, ca toate cuplurile. La noi nu a existat nimic urât. Soțul meu și familia mea nu și-au construit averea, numele, demnitatea, mândria pe scandal. Acum, pentru familia mea, este IAD. De asta toată familia mea a plecat din țară, să scăpăm de circ și scandal”, a spus impresarul pentru cei de la spynews.ro.

În urmă cu ceva timp, zvonurile conform cărora Reghecampf ar avea o amantă au reapărut, iar Anamaria Prodan a negat vehement acest lucru, la fel și posibilitatea unui divorț. „A fost şi este un bărbat-exemplu. Este un tată minunat. La un moment dat, cedezi. Şi ca nevastă, şi ca fiică, fiu. Te gândeşti: «De ce?». Nu a făcut nimic rău nimănui! Nu a vorbit niciodată pe nimeni de rău. Laur a ajutat la fel de multă lume ca şi mine. Noi suntem o echipă foarte puternică de ani. Lumea încearcă să dezbine unde cred ei că e punctul slab”, a spus aceasta pentru spynews.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies