Home Stiri Anamaria Prodan susține că încă îl iubește pe Tiberiu, primul ei soț

Anamaria Prodan susține că încă îl iubește pe Tiberiu, primul ei soț

autor Mirela
70 vizualizari

Tiberiu este primul soț al Anamariei Prodan și, de când aceasta a anunțat că va divorța de Reghecampf, impresarul a declarat că s-a apropiat mai mult de el. Deoarece ea nu mai ține legătura cu antrenorul, femeia de afaceri a spus că el este persoana căreia îi cere sfaturi în ceea ce privește creșterea copilului ei.

„Noi vorbim orice, luăm decizii chiar și pentru Bebe în ziua de azi. N-am cu cine, le iau cu Tibi și cu prietenii noștri și finii mei. Deci, un om cum puțini se nasc. (…) Eu îl iubesc și acum foarte tare pe Tibi și pe Irina, pe soția lui.

În viața asta, dacă este ceva care nu merge, este păcat să ții doar pentru tine, pentru că este o dovadă cumplită de egoism. În lumea asta, totul este trecător și trebuie să lași. Uite, noi l-am lăsat pe Reghecampf. Asta e viața lui, acolo poate el să stea, acolo se simte el bine, rămâi acolo”, a spus aceasta pentru cei de la Antena Stars.

Anamaria Prodan l-a acuzat pe Reghecampf că i-a furat banii

„Divorțul este abia la început. Eu vreau banii pe care mi i-a luat. Atât. Tot ce mi-a luat, jumătatea mea, înapoi. Soțul meu a greșit foarte mult în viața asta a lui și a repetat greșelile, probabil le va repeta la nesfârșit, pentru că este un suflet mic și trebuie ajutat.

Vorbim prin avocați, prin mesaje, nu prea mai avem ce să vorbim. Pentru mizeria pe care a făcut-o în viața noastră, mizeria asta de unde eu l-am ridicat și el iar a venit ….ce să ne mai spunem? Decât tot ce e legat de copil”, a spus aceasta pentru cei de la viva.ro.

„Acum, mă rog zi și noapte de Reghecampf, să vină să divorțăm la notar. Se face că plouă. Vreau să vină cât mai repede la notar, să semneze și să dispară. Se laudă că vrea divorț. Nu îl înțeleg de ce se ține cu dinții de această căsnicie”, a declarat aceasta pentru cei de la fanatik.ro, în urmă cu puțin timp.

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies