Home Stiri Anamaria Prodan vorbește despre presupusa infidelitate a soțului ei

Anamaria Prodan vorbește despre presupusa infidelitate a soțului ei

autor Buinoschi Andreea
147 vizualizari

Zvonurile legate de un posibil divorț între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au reapărut. Se spune că Laurențiu ar avea o amantă de aproximativ 10 ani și că divorțul de impresară ar fi foarte aproape. Ca de fiecare dată, Anamaria a negat zvonurile, spunând că familia ei este perfectă și că toată lumea ar trebui să o ia drept exemplu.

„Nici măcar un sfert de șansă în 3.000.000.000 de miliarde. Noi suntem o familie de vis, o familie model! Am pornit de tineri împreună, am fost singuri împotriva tuturor, pe vremea când nimeni nu a crezut în noi. Nimeni nu ne-a ajutat măcar o secundă în viață sau în meserie. Am muncit amândoi pe brânci, ne-am sfătuit secundă de secundă, am stat spate în spate, am pus cărămidă peste cărămidă la construcția acestei familii și a acestei meserii, de asta nu datorăm nimic nimănui! Am construit singuri-singurei un imperiu de care suntem super mulțumiți! Și lucrăm să-l extindem. Acesta este motivul pentru care toate aceste zvonuri apar unul după altul. Ceea ce a reușit Reghecampf în România este unic! Este antrenorul care a schimbat fața fotbalului românesc!

A adus noutate și profesionalism, plus disciplină de fier, mentalitate dobândită în perioada în care a lucrat în Germania. Gigi sau anturajul? Gigi îl cunoaște perfect. Știe ce om minunat și ce caracter incredibil este Reghecampf. Știe ce familist convins, dedicat mie și copiilor până la moarte este Laur. Nu uitați că „Soarele” familiei noastre este profesionist până în măduva oaselor și cel mai serios om pe care eu l-am cunoscut în viață.

Deci să se înțeleagă foarte bine. Reghecampf nu ar coborî în lumea iluziilor deșarte, a drogurilor, băuturii sau a femeilor ușoare. Nu ar coborî în lumea asta subacvatică, a peștilor sau a prostituatelor, nici dacă se mai naște de 1000 ori”, a spus Anamaria Prodan pentru cei de la prosport.ro.

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies