Home Stiri Anamaria Prodan a vorbit despre relația cu soțul ei: „Viața noastră e atât de complicată”

Anamaria Prodan a vorbit despre relația cu soțul ei: „Viața noastră e atât de complicată”

autor Elena Yvette
151 vizualizari

Anamaria Prodan a vorbit liber despre relația pe care o are cu soțul ei, dar și despre cum decurge viața de familie. Lipsită de inhibiții, ea a mărturisit că soțul gătește în casă, ea fiind o „regină”.

Anamaria Prodan a decis să spună lucrurilor pe nume și să vorbească despre relația pe care o are cu soțul ei. Amândoi având o carieră de succes, fac tot posibilul să nu-și neglijeze familia, încercând să petreacă mai mult timp împreună. Într-un interviu acordat pentru cancan.ro, aceasta a mărturisit că are o „viață complicată”.

„Viaţa noastră e atât de complicată, dar atât de simplă în acelaşi timp, încât ar trebui să stai cu noi ca să vezi cum suntem. Foarte normal, ca orice familie normală. Alergăm foarte mult, Laur are antrenament, eu stau la birou. Stau la birou aproximativ jumătate de zi, mă întâlnesc cu jucătorii mei, contractele mele. Bebe merge la şcoală, fetele merg la şcoală. Când vin acasă, Laur pregăteşte masa. Eu sunt Regină, doar mă aşez la masă. Eu sunt o gurmandă, mănânc orice. Dacă soţul meu n-ar găti, aş mânca numai mâncare japoneză”, a mărturisit Anamaria Prodan.

Aceasta a vorbit și despre cum și-a cunoscut soțul. „Eram foarte mici. El avea 18 ani, era la echipa naţională de tineret a României. Nu era căsătorit atunci. Stătea la un hotel în centru. Acolo stătea în cantonament. Acolo ne-am întâlnit. El a cerut numărul meu de telefon colegului lui de cameră, dar eu nu băgam pe nimeni în seamă pentru că eu era fata Ionelei Prodan, aveam senzaţia că pot merge şi cu avionul pe stradă. Eu plăteam peste tot, aveam foarte mulţi bani. El mi-a făcut prima dată un cadou. Un ceas Cartier superb, care mie îmi plăcea enorm. Îl mai am şi acum. M-a sunat şi ne-am întâlnit. Avea un nume frumos, Reghecampf, mi-a plăcut foarte mult. Mi se părea că Anamaria Reghecampf sună superb”, a mai povestit aceasta.

Puțini știu însă că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit abia după 13 ani. Deși aceștia au avut o relație pe vremea când erau adolescenți, ea a rupt relația pentru că nu se simțea pregătită să întemeieze o familie. Ulterior, cei doi s-au reîntâlnit și au decis să-și unească destinele…

„Ne-am căsătorit după 13 ani. Nu ne-am vorbit niciodată la telefon în timpul ăsta. Îi auzeam mereu numele la televizor. Eram căsătorită, aveam copiii mei. Mă gândeam că dacă nu ne-am fi despărţit, ce ar fi fost? Totul a reînceput la fel ca prima dată: cu un telefon. M-a sunat şi i-am spus: «Alo! Reghe, ce faci?». Mi-a spus că mă vede la matinal în fiecare dimineaţă şi că mi-a luat bilet să mă duc la el în Germania a doua zi dimineaţa. M-am dus în Germania, m-a aşteptat prietenul lui, pentru că el avea antrenament. M-am dus pe o terasă în Koln, mi-am luat o cafea şi apoi l-am văzut. Era neschimbat. Am reluat totul ca şi cum nu am fi fost niciodată despărţiţi”, a concluzionat Anamaria Prodan.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies