Home Stiri Anastasia Lazariuc a mărturisit care este secretul siluetei sale

Anastasia Lazariuc a mărturisit care este secretul siluetei sale

autor Negriu Elena
50 vizualizari

Cunoscuta cântăreață Anastasia Lazariuc a fost mereu admirată pentru frumusețe și siluetă. Recent, aceasta a făcut dezvăluiri cu privire la alimentația sa, precum și la secretul cu ajutorul căruia se menține în formă.

Anastasia Lazariuc are 65 de ani, dar nu își arată vârsta. Aceasta are o siluetă de invidiat, iar în cadrul unei emisiuni de televiziune a mărturisit care este alimentul pe care îl consumă cu regularitate pentru a nu lua în greutate. Secretul siluetei sale este chiar banala mămăligă!

„Am fost invitată des la mese cu trei feluri de mâncare, dar de obicei îmi alegeam ce e mai potrivit pentru mine, adică un singur fel. De altfel, se spune că nu este bine să amesteci și așa e. Dacă la o singură masă, într-o oră, mănânci și felul unu și felul doi și desert, bietul stomac mestecă și mestecă sau se depune grăsime în stânga, în dreapta. Sigur că există niște reguli pe care trebuie să le știm și să fim conștienți că dacă mâncăm mult și amestecat nu e bine deloc,” a dezvăluit Anastasia Lazariuc.

Aceasta nu mai gătește de când copiii săi s-au căsătorit și au părăsit căminul părintesc.

„Se spune că ai atâţia ani cât simţi că ai. Am zile când am poftă să mănânc mai mult şi o fac şi mănânc din toate cât îmi este poftă, dar am şi zile când nu îmi este foame. Este adevărat că eu niciodată nu am fost o amatoare mare de carne. Mi-au plăcut foarte mult lactatele şi tot ce înseamnă verdeaţă, fructe, legume. De când copiii locuiesc separat de mine, nu sunt obligată să gătesc”, a spus aceasta.

Vedeta nu a avut o viață ușoară, dar și-a menținut optimismul și a mers mai departe. În urmă cu ceva timp, aceasta a povestit care este motivul pentru care nu s-a recăsătorit și a oferit și detalii cu privire la dramele prin care a trecut în tinerețe…

„Fostul soț nu știu dacă a acceptat viața asta a mea.. .Nu m-am recăsătorit pentru că nu am întâlnit bărbatul care să mă accepte . Copiii au suferit, a fost o suferință foarte mare. Am avut mare noroc de un destin bun, de public, de oameni buni. Au fost drame, au fost căzături, dar mergem mai departe. Eu am venit dintr-o familie foarte bine pusă la punct. Dar tata a murit când aveam 14 ani, eram cea mai mică. Primul salariu pe care l-am luat, l-am dat mamei… și a început să plângă. Mama a trăit 90 de ani, a născut 11 copii, pe cinci i-a înmormântat. A trecut prin toate, războaie, de toate… Muncea foarte mult, aveam casă, grădină, eram ca la țară. Când avea cineva nevoie de ajutor, ne duceam cu tot neamul să ajutăm”, a povestit aceasta.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!