Home Stiri Anca Serea a oferit primele declarații, chiar de pe patul de spital

Anca Serea a oferit primele declarații, chiar de pe patul de spital

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 678 views 2 minute timp de citit

Zilele trecute, Anca Serea a fost luată cu salvarea și internată de urgență la spital. Acest lucru a fost anunțat chiar de către soțul artistei printr-un mesaj postat pe contul său de Facebook. Acum, vedeta a oferit primele declarații, chiar din spital.

Din cauza faptului că atât fanii, cât și familia s-au speriat, Anca a preferat să îi liniștească pe toți prin intermediul unui mesaj postat pe conturile sale sociale. „Ziua bună! Sper că sunteți cu toții sănătoși, eu sunt bine mersi! Mulțumesc pentru telefoanele voastre și multitudinea de mesaje. Sunt acasă, slavă Domnului, tocmai ce le-am făcut niște paste cu pește copiilor, i-am luat de la școală și urmează să facem temele”, a spus soția lui Adi Sînă pe contul său de Instagram.

În urmă cu două luni, Anca Serea a ajuns, din nou, de urgență la spital, în timp ce se afla în vacanță în Bulgaria. După ce perioada grea a trecut, aceasta le-a spus fanilor ce s-a întâmplat.

„Aveam o stare de slăbiciune accentuată care mă punea în dificultate mai ales atunci când aveam nevoie să fac niște acțiuni de-astea mai rapide cum ar fi condusul sau alergatul sau, nu știu, când aveam o zi mai agitată.

Eu sunt o persoană foarte optimistă și mi-am promis ca sănătatea să fie prioritară de astăzi înainte pentru mine și pentru cei din familie. Mâine o să consult și un medic hematolog, un specialist, pentru că eu mă confrunt, din păcate, cu această anemie severă de foarte mulți ani și îmi asum vina pentru că nu am făcut, poate, ce trebuie.

Dar acum să sperăm că suntem pe drumul cel bun. (…) Mă rog la Dumnezeu să fim cu toții sănătoși. M-am speriat foarte tare, da. Am avut niște momente în care am fost foarte descumpănită. Mai ales în timpul nopții, pentru că nu e ușor să stai într-o rezervă singură, închisă. În primul rând, din cauza COVID-ului, accesul nu este permis celor dragi și, na, am stat acum aproape două săptămâni internată”, a spus aceasta…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies