HomeStiri Mondene Anca Serea cântă în bucătărie: „Fredonez de multe ori melodii…”

Anca Serea cântă în bucătărie: „Fredonez de multe ori melodii…”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/10/23_anca_serea__17_.jpg

Anca Serea, soția lui Adrian Sînă, este o iubitoare a muzicii, dar, în ciuda acestui lucru, niciodată nu a tânjit după o carieră în domeniu.

23_anca_serea__17_

Chiar dacă ar fi avut toate șansele să se lanseze și să se promoveze în industria muzicală datorită soțului ei, Adrian Sînă, Anca Serea consideră că nu e loc de doi artiști în casă. Ea recunoaște că mai cântă în bucătărie, dar nu mai mult decât atât.

Adrian Sînă a observat potențialul soției sale, însă ea nu își dorește să se lanseze în muzică: „Doamne ferește, nici nu îmi imaginez că aș putea să cânt. Ar fi prea mult. Îmi place să cânt, dar nu am nicio pasiune pentru asta, îl las pe Adi. Ar fi prea mult în casă doi artiști. Adi zice că am voce, dar nu. Sincer nu m-ar tenta. Actriță și cântăreață nu mă văd niciodată. Mai degrabă balerină – dansatoare decât cântăreață sau altceva. Sunt două meserii pe care le apreciez foarte mult, dar nopțile pierdute și ritmul acesta în care lucrează oamenii din domeniu… nu aș putea fizic să țin pasul”, a declarat Anca Serea…

Anca-Serea-si-Adi-Sina-Viva-party-2017

Pe de altă parte, Anca își dă mereu cu părerea referitor la piesele lui Adi Sînă: „În primul rând, eu ascult toate melodiile lui întâi și-ntâi de toate. Eu și copiii. Și ne dăm așa cu părerea și ține cont de părerile noastre în primă audiție. Fredonez de multe ori melodii care îmi plac și îmi spune: «Da, iubita mea, ai voce!». Haha, câteodată glumește că nu-mi iese”, a dezvăluit Anca Serea.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed