Home Stiri Anca Serea: „Copilul este o sursă inepuizabilă și de energie și de fericire”

Anca Serea: „Copilul este o sursă inepuizabilă și de energie și de fericire”

autor Elena Yvette
590 views 3 minute timp de citit

Deşi pare greu de crezut că în urmă cu trei săptămâni a născut cel de-al cincilea copil, se pare că  prezentatoarea TV Anca Serea şi-a revenit aproximativ complet, urmând ca în curând să reînceapă exerciţiile fizice obişnuite, conform unui interviu oferit unei reviste locale.

Anca Şerea

În urma interviului, frumoasa mămică a declarat următoarele:

 “Kilogramele nu au fost foarte multe, vreo 10, nu știu câte am reușit să topesc, cred că mai am un kg – două, dar mă voi reapuca de sport săptămâna viitoare, după ce ne mai liniștim un pic cu programul. Mănânc la fel ca și înainte, nu mănânc prostioare, nu mănânc dulciuri, pâine și nu mănânc foarte multă carne.”

“Să fii mămică este o binecuvântare. Fericirea pe care ți-o dă un copil nu se compară cu nicio urmă lăsată pe corp, chiar nu contează. Sarcina nu e o boală, dacă suntem liniștiți și echilibrați, nu cred că simțim nevoia să mâncăm excesiv.”

“Nu, eu sunt foarte fericită și plină de energie, recunosc că sunt puțin obosită, cum să spun, până și oboseala asta e una plăcută, adică nu e din aceea de îți vine să te închizi în cameră și să dormi. Nu știu dacă sunt un exemplu de dat sau de urmat, dar copilul este o sursă inepuizabilă și de energie și de fericire. Vrei să îți pun sincer? Eu aștept să se trezească ca să ne jucăm cu el.”

“Mie chiar nu mi se pare complicat, nici nu am cerut ajutorul până acum cuiva, deși Adi insistă să luăm pe cineva să ne ajute pe viitor cel puțin. Deocamdată chiar mă descurc cu ei, cu toți, poate de când vom începe diversificarea, nu știu, să vedem”.

 “Nu știu, dacă înainte spuneam că o să mă întorc foarte repede, după cele 42 de zile, acum parcă nu îmi vine să plec de acasă. Cred că lucrul ăsta a venit o dată și cu maturizarea mea ca femeie și ca mamă, de ce nu, nu știu dacă mă voi întoarce prea curând, pentru că vreau să petrec cât mai mult timp cu copiii.”

Cu toate că are cinci copii, Moise, David, Sara, Noah, Ava Stephanie, Anca pare să se descurce în continuare singură cu toate responsabilităţile, refuzând momentan, ajutorul unei bone, eventual.

Prezentatoarea TV a mai mărturisit că Moise are deja dezvoltarea unui copil de două-trei luni, conform spuselor unui medic…

Sursa foto: viva.ro

Save

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies