HomeStiri Mondene Anca Serea: „Cu niște priorități clar stabilite, desigur că familia este pe primul loc indiferent de orice!”

Anca Serea: „Cu niște priorități clar stabilite, desigur că familia este pe primul loc indiferent de orice!”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 936 views
Anca-Serea in Stiri Mondene

La puţin timp după ce a adus pe lume cel de-al cincilea copil prezentatoarea TV Anca Serea (35 de ani) a oferit un interviu unei reviste locale, unde a oferit o serie de răspunsuri la curiozităţile celor din jur. 

Anca-Serea

Fiind întrebată cum se simte atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic, Anca a declarat:

Sunt un om împlinit, relaxat, recunoscătoare pentru tot ceea ce trăiesc! Atât fizic cât și mental sunt foarte bine!

Fiind întrebată dacă e de părere că ar avea o familie convenţională sau nonconformistă, vedeta a relatat:

Cred că suntem o familie cu principii și valori bine stabilite, o familie normală, unde iubirea pentru copiii noștri, credința, calmul sunt prezente.

Fiind întrebată cum se derulează o zi din viaţa familială, mămica a mărturisit:

Organizarea are un loc important într-o zi normală din familia noastră, ne trezim la ora 07:00, le pregătesc celor mici micul dejun, pachețelele pentru școală, apoi rămân cu Ava acasă. Uneori fur o oră, două de somn, alteori gătesc sau fac piața, merg la sport și masaj, la școală după copii, la serviciu sau evenimente…

Fiind întrebată cum anume menţine echilibrul între carieră şi viaţa de familie, Anca a declarat:

Cu niște priorități clar stabilite, desigur că familia este pe primul loc indiferent de orice! Așa că lumea mea gravitează în jurul lor, iar celelalte vin după. Sunt un om norocos pentru că fac ceea ce-mi place, vin cu drag la serviciu, colegii mei sunt oameni minunați și astfel totul devine mai simplu.

Fiind întrebată cum reuşeşte să se descurce cu toţi copiii, atunci când soţul său, Adi, este plecat la concerte, prin diverse oraşe, departe de casă, prezentatoarea a relatat:

Bine, pentru că facem o echipă: eu și mama mea. Cei mici sunt înțelegători și de multe ori ne vin în întâmpinare. Suntem organizați, au un program pe care-l respectăm și totul e mai simplu așa.

Fiind întrebată cum de s-a gândit să devină mamă pentru a cincea oară, frumoasa mămică a declarat:

Ne dorim o familie mare, indiferent de programele noastre. Dumnezeu este bun cu noi și de aceea suntem binecuvântați că suntem părinți! De altfel, nimic nu se compară cu acest lucru și cum spuneam restul vin secundar și cu calm, muncă și răbdare reușim să facem ce ne propunem.

În ceea ce priveşte comunicarea cu copiii săi, mămica Anca a mărturisit:

Comunicarea în general și nu doar cea cu copiii este esențială în cazul nostru. Eu sunt mamica, dar și prietena lor. Avem o relație bazată pe încredere și apreciez când ei vin și-mi povestesc cele întâmplate peste zi. Nu-mi ascund lucruri, de altfel sunt copii cu o anumită maturitate, au încredere în mine, pedepsele nu există, ci mai degrabă mici constrângeri…

Sursa foto: viva.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed