Home Stiri Anca Serea, declarații despre al șaptelea copil: „O să-l fac!”

Anca Serea, declarații despre al șaptelea copil: „O să-l fac!”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 639 views 2 minute timp de citit

Anca Serea este cunoscută ca „mama-eroină din showbizul românesc” deoarece are șase copii. Nu de puține ori aceasta a declarat că își dorește să mai aibă un copil, deoarece sentimentul de a fi mamă este cel mai frumos lucru din lume.

„Da, de ce nu? Ar fi frumos. Deocamdată sunt șase. Ar fi complicat dintr-un singur punct de vedere, că ar trebui să schimbăm numele site-ului nostru, dar am putea rezolva și treaba asta. E complicat cu numele, e greu să le schimbi după aia”, a declarat Adi Sînă, pentru cei de la cancan.ro.

„L-aş mai face şi pe-al şaptelea şi o să îl fac, cu siguranţă. Îmi doream să fiu educatoare când eram mică, de aici şi dragostea asta pentru copii. Toate vecinele mă rugau să am grijă de cei mici şi mă răsplăteau cu o bomboană sau ceva dulce. Dacă este ceva de care îmi e dor din viaţa dinainte de a avea copii este să dorm. Acest lucru nu prea îl mai fac acum”, a mărturisit Anca Serea în cadrul unei emisiuni televizate.

În urmă cu ceva timp, Anca Serea a acordat un interviu pentru click.ro, unde a vorbit despre ce a adus anul 2020 în familia sa, atât pe planul familial, cât și pe cel profesional.

„Anul 2020, deși a fost plin de neprevăzut și de lucruri la care nu ne așteptăm și pe care unii dintre noi l-am gestionat mai greu, pentru noi a fost un an bun, în primul rând datorită faptului că Adi nu a mai fost atât de des plecat și ne-am mai sudat ca familie și cuplu, a mai petrecut și el timp cu copiii, ne-am repoziționat, să zicem, niște scopuri în viață, așteptăm… Am învățat să nu îmi mai fac planuri pe termen lung, sincer, pentru că nu știi ce trăim de la o zi la alta, dar îmi doresc în primul rând să fim sănătoși, să fie toată lumea liniștită, mai calmă, mai bună, de ce nu? De ordin material nu îmi doresc nimic, slavă Domnului, chiar a fost un an bun, nu pot să mă plâng. Am avut multe contracte, lucrez întruna, ne-am mișcat, a mers foarte bine în perioada asta tot ce înseamnă online. Nu îmi doresc decât să fim sănătoși, nimic special”, a spus Anca pentru sursa menționată anterior…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies