Anca Serea, despre momentele grele din viața sa: „M-am confruntat cu o mulțime de situații, care mai de care mai terifiante”

Share

Anca Serea, deși pare că are o viață perfectă, de-a lungul timpului, a trecut prin momente mai puțin frumoase. Aceasta s-a confruntat cu probleme și cu situații care păreau extrem de greu de depășit, dar, în cele din urmă, a ieșit învingătoare. Despre acest lucru, prezentatoarea TV a vorbit cu fanii săi de pe Instagram.

„Viata m-a învățat că oricat de dificilă ar fi o problemă, tot are o rezolvare ?! E nevoie doar de calm și multă răbdare. Poate sună ușor în teorie sau poate pare că mă laud, dar adevărul este că m-am confruntat de-a lungul vieții cu o mulțime de situații, care mai de care mai terifiante. Cel puțin așa păreau, la prima vedere! La început, trebuie să recunosc că reacționam impusiv și mă panicam”, a scris aceasta, pe pagina ei de Instagram.

În urmă cu puțin timp, soția lui Adrian Sînă a acordat un interviu celor de la okmagazin.ro, în cadrul căruia a vorbit despre probleme cu care s-a confruntat în anul 2020.

„A fost un an plin de imprevizibil, aşa cum a fost pentru toată lumea, au fost multe provocări, dar încerc să iau şi partea bună, faptul că am ajuns sănătoşi la finalul anului şi că, deşi au fost multe momente pline de tensiune, suntem bine. Eu sunt un om optimist din fire şi sunt convinsă că totul va fi bine şi de acum încolo.

Am trecut prin multe provocări, în special cu copiii mici cu şcoala online, cu care s-au obişnuit între timp. La început ne-a fost şi nouă greu, dar acum ţinem pasul cu acest sistem. Distanţarea socială a impus şi o serie de schimbări în programul lor, nu mai au activităţi exterioare, nu se mai văd cu colegii şi prietenii, nu am mai mers aşa des în vacanţe. Una dintre părţile bune este faptul că Adi nu a mai călătorit atât de mult şi a fost şi el mai implicat, ne-am dat seama care sunt priorităţile noastre, pentru că eram într-o goană nebună”, a mai mărturisit Anca Serea, pentru sursa menționată anterior.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news