Home Stiri Anca Serea despre reţeta unui abdomen plat imediat după naştere

Anca Serea despre reţeta unui abdomen plat imediat după naştere

autor Elena Yvette
750 views 2 minute timp de citit

A mai rămas foarte puţin timp până când Anca Serea îşi va ţine în braţe şi cel de-al cincilea îngeraş. Vedeta TV a vorbit foarte deschis în cadrul unei emisiuni TV despre durerile naşterii şi reţeta pe care o utilizează de fiecare dată după ce naşte, ca să aibă din nou un abdomen plat. 

66735-12661848-1027967830582821-3037998341716912388-n_XL

Mămica a mai declarat că băieţelul său va purta numele de Moise.

„Prima naştere a fost foarte complicată, pentru că David avea 4 kg şi eu 22 de ani. A fost coşmar. Ultima oară am ajuns la spital în weekend, când domnul doctor mi-a spus că e plecat la Ciolpani. Atunci am ajuns la spital la ora 2:00 noaptea, cu dilataţie de 8, iar la 10 naşti. Nu aveam bani. Ne-am oprit la bancomat. Minutele alea două au fost ceva cumplit. Înainte să nasc merg la manichiură şi pedichiură”, declara Anca în cadrul emisiunii TV.

În ceea ce priveşte valiza cu toate cele necesare pentru naştere, şi nu numai, aceasta a mărturisit:

„Dacă mergem să naştem la stat, valiza trebuie să fie mult mai complexă, pentru că ei nu au de niciunele. Nu-mi place să dau mulţi bani pe hăinuţele copiilor. Am luat nişte biberoane care imită structura sânului mamei.Pentru burtă, eu am o tehnică: automasaj şi le cer doamnelor de la maternitate gheaţă. Cu abdomenul plat, plat reuşesc să revin după două luni, dar asta depinde de conformaţie, de metabolism. Eu încurajez alăptarea la sân şi cea naturală, însă nu am avut noroc ca să am foarte mult lapte.”

Anca şi soţul său, artistul Adi Sînă, formează unul dintre cele mai frumoase şi apreciate cupluri din lumea mondenă. Cei doi s-au căsătorit anul trecut.

Sursa foto: ph-online.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies