Home Stiri Anca Serea, executată silit. Are o datorie de aproximativ 6.000 de euro

Anca Serea, executată silit. Are o datorie de aproximativ 6.000 de euro

autor Mirela
468 views 2 minute timp de citit

Anca Serea se pare că se confruntă cu anumite probleme financiare, iar acest lucru afectează și sectorul educațional al copiilor acesteia.

Potrivit celor de la wowbiz.ro, Anca Serea datorează suma de 5.700 de euro școlii la care și-a înscris copiii, altfel, riscând să fie executată silit.

„Admite cererea de încuviinţare a executării silite formulată de petentul BEJ…, la cererea creditorului ȘCOALA PRIMARĂ S…, împotriva debitorului SÎNĂ LOUIS ANCUȚA.

Încuviinţează executarea silită ce urmează a se efectua potrivit art.622 alin.3, împotriva debitorului SÎNĂ LOUIS ANCUȚA, în oricare din modalităţile prevăzute de lege, pentru recuperarea creanţei în cuantum de 5.778,59 Eur, debit și penalități, 200,00 lei, cheltuieli de judecată reprezentând debit şi accesorii, debit ce se va actualiza, la care se adaugă cheltuieli de executare în temeiul titlului executoriu reprezentat de Sentința civilă nr. …/07.10.2020, pronunțată în dosarul nr. …/4/2020. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligaţiei cuprinse în titlul executoriu. Fără cale de atac”, se arată în decizia Judecătoriei Cornetu luată recent, la solicitarea școlii la care Anca are copiii înscriși, relatează cancan.ro.

În urmă cu ceva timp, după ce, în presă, apăruseră informațiile conform cărora ar avea probleme cu banii, aceasta a vrut să lămurească lucrurile, spunând că nu este nimic adevărat.

„Așa de prost ne merge, că tocmai am cumpărat un apartament la Stejarii, pe care-l amenajez. Este pentru copii. David face 19 ani, în curând, acum în martie, și l-am luat. Fie o să-l închiriez sau, dacă el își dorește să se mute, o să-l lăsăm să se mute, să vedem”, a spus aceasta, în cadrul unui interviu acordat celor de la click.ro.

„Anul 2020, deși a fost plin de neprevăzut și de lucruri la care nu ne așteptăm și pe care unii dintre noi l-am gestionat mai greu, pentru noi a fost un an bun. În primul rând, datorită faptului că Adi nu a mai fost atât de des plecat și ne-am mai sudat ca familie, cuplu, a mai petrecut și el timp cu copiii. Ne-am repoziționat, să zicem , niște scopuri în viață, așteptăm”, a mai adăugat aceasta.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies