Anca Serea a fost victima bullying-ului în copilărie. Iată ce spune vedeta despre acest lucru!


277

Se pare că nici persoanele publice nu au scăpat de bullying, Anca Serea fiind una dintre persoanele care au suferit în copilărie din acest motiv.

Și unul dintre băieții Ancăi Serea a avut parte de un astfel de tratament la școală, vedeta luând inițiativă imediat, când a auzit ce s-a întâmplat.

„Eu nu rămâneam fără sandvișuri, eu eram de partea cealaltă. Eu eram tipa slabă sau un aparat de mers pe drum, așa cum sunt și acum. Cam așa se întâmpla în perioada noastră, acum mulți ani de zile. Eu am crescut într-un orășel de provincie și poate cifrele legate de bullying și de violență nu erau așa de mari, așa cum sunt astăzi în România. Eu astăzi nu vorbesc în calitate de Anca Serea, în calitate de ambasador sau de persoană publică, ci sunt în fața dumneavoastră în calitate de părinte a cinci copii. Eu am acasă un copil de 16 ani, David, care și el este licean la un colegiu de prestigiu și chiar săptămâna trecută mi-a semnalat un astfel de caz. L-am întrebat ce s-a întâmplat și mi-a spus că în baie, un alt băiat de clasa a XI-a a venit și l-a luat de gluga hanoracului și i-a spus că dacă nu îi aduce banii pentru biletele la balul bobocilor o să o pățească. Ce am făcut eu? Am mers și am vorbit cu copilul respectiv, cu profesorii și am încercat să îl scutesc de acest fenomen”, a povestit Anca Serea…

În cadrul unui eveniment al Organizației Salvați Copiii numit „Opriți bullying-ul sau desființați reacțiile”, în calitate de invitat, Anca Serea a vorbit despre importanța găsirii unei metode pentru stoparea acestui fenomen din ce în ce mai prezent în rândul adolescenților.